Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Дали си знаел дека можам да те сакам многу повеќе од тоа колку те сакам сега? Само што... нешто ми чкрипи... а толку сакам да можам целосно онака, знаеш... Со сите нишани. Па ќе имаме ли и ние мир еднаш бре... |(

На Wahnsinn му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Na listata na onie koi ke odat na natprevarot Vardar, go vidov tvoeto ime. Dali e mozno, posle tolki godini, da se vratis vo gradov ? I da... sinoka posle tolku vreme te sonuvav. Sto znaci sevo ova ? :|

На crazylady, Wahnsinn, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Кажи ми како да заборавам.
    Кажи ми како да научам без тебе јас да живеам?

На crazylady, kjukli, purple..m и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Se macam da ne zaspijam. Me plasat moite sonovi, zosto sekogas imaat nekoe znacenje, nekoja skriena poraka. Ova najmalku mi trebase vo ovoj moment. Te molam ne mi doagjaj poveke na son..

Последна измена: 20 јули 2015
    На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  5. badgirl2

badgirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    107
    Те засакав премногу....те мислам премногу, стана многу важен дел од мојот живот, всушност ти му ја даде смислата на животот.Знам правев ужасни работи и ти целото тоа го трпеше.Ми даде внимание како никој до сега, ме опсипа со бакнежи и цврсти прегратки..те сакам премногу и ме плаши самата помисла дека можам да те изгубам.Се плашам најмил мој,страв ми е дека едно утро ќе се разбудам а телефонот нема да ми заѕвони, се плашам дека еден ден твојата рака нема да ја држи мојата, се плашам дека твоите очи ќе гледаат некоја друга на начинот на кој ме гледаа мене.Немој најмил,те молам да не дојде тој ден, не бев навикната да бидам врзана, не бев навикната некој да сакам и таа љубов да ми биде возвратена.Еве се трудам гледаш...станувам подобар човек,поради тебе, поради нас.Секој ден те сакам се повеќе и повеќе, станувам се позависна од твоите бакнежи од нашите разговори..Знам сега е се добро, врската ни е одлична,многумина ни завидуваат на љубовта, но сепак јас не сум спокојна, секоја минута која ја поминувам одалечена од тебе,ја поминувам во страв, знам дека мора да работиш,свесна сум и знам колку ти е тешко,затоа и малку се одалечиме, но ке се навикнеме знам,ке го поминеме и ова, со тебе сум и ја имаш мојата подршка, само те молам ,сега кога се е во ред немој да се умориш од мене...не откажувај се од нас најмил..немој, бидејки нема да можам да поднесам уште еден пораз...Те сака твојата малечка.

На Luciano му/ѝ се допаѓа ова.
  6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    9.490
    Te sakam...ludo i silno.Dali nekogas ke ti priznaam ahh .
    Tvoja sum zasekogas:l:ljubov moja,dali nekogas ke doziveam da te narecam taka.

Последна измена: 20 јули 2015
    На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dreamer-V

Dreamer-V Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2015
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    460
    15 - 1 (1).jpg

На Wahnsinn му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.284
    Моето тело,мојот ум,моите мисли,моите раце,моите усни и се мое,повторно е слободно,повторно е ничие,и знаеш што? во овие доцни часови не си свесен колку би сакала да бидам твоја како некогаш и се мое да ти припаѓа само тебе, ама тоа е само филм кој залудно си го прави ова мое празно главиче:wasntme:

На 2212, crazylady, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  9. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Мил мој.. Веќе почнуваш да ми фалиш и едвај чекам да те видам следен пат!:inlove:
    За она што зборевме, ветувам, ќе направам се што можам. Знаеш дека и јас сакам! :l:

10. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Тоа што јас и ти го имавме е толку готово, а толку незавршено. Се надевам дека некогаш ќе те заборавам. Имај убав живот!

На crazylady, Wahnsinn, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    827
    Уште само 10 дена.. Ајде што побрзо дојди :inlove:

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ете сега дозна мегу редови дека имам проблеми со цревата од проклетиот ф.б.
    нешто што не сакав да дознаеш (додека глумиме пријатели)
    ама јас дознав како да си помогнам со проблемов (рецепт на ф.б.)
    ама се потребни дури 3 недели:!:(facepalm)
    и АМАН веке со тие твои сентиментални потези(кога ке дознаеш нешто ново за мене ти се исклучваш па се вклучваш ок сватив имаш друга али човече ко мало дете си ПОРАСНИ веке еднаш)
    изгледа ти се заљубваш во мене или така ми се чинит:wasntme:
    инаку во моето :l: има друг заљубена сум во друг:*:hug:

13. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Eve me so karti vo raka za utresniot natprevar. A sto vsusnost ocekuvam da vidam ?
    Nemam objasnuvanje za nekoi postapki poslednive denovi.
    0d85937ff3eb777b254461f8bced1f0d.jpg

На crazylady, purple..m, zekzeki и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Ме сакаш уште знам. Ми пишуваш. Пишуваш како порано, те сеќевам. Сакаш да кажеш нешто. Не признаваш. Зошто? Се плашиш? Кажи! Изјасни се ! Што е? Што сакаш? Зарем сакаш да се вратиме назад ..? Не е можно љубов. Ти не би се сменил злато. И да се смениш, јас извини, но нема да ти верувам. Не би ти дала шанса. Нашето нема да функционира. Повеќе од јасно ми е мене, а тебе? А што планираш ти? Живееш од денес за утре. Смени се, но за тебе. За мене не ни сакам. Се најдобро. Те сакав, а ќе те сакав и многу повеќе. Ти си виновен. Не ми дозволи.

На ana-sweet, crazylady, purple..m и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Mila, ne se preopteretuvaj, ne razmisluvaj mnogu.. Mozebi ima nekoja pricina za se. Mozebi ova e nekoj vid na iskusenie koe treba da gi prebrodis.Misli na vencavkata, na ljubeniot, na vasiot zaednicki zivot, na se novo sto te ocekuva.. <3

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Знам дека ќе бидам тотално оф топик и дека ќе бидам избришана и се но се надевам дека пред тоа @Minnie 1 ќе имаш можност да ме прочиташ.
    Ова што му го правиш на типот кој сака да те земе за жена е нешто најмизерно и незнам дали некој заслужува вакво нешто. Неможам да те разберам зошто се мачиш да се мажиш за некој што не го сакаш, никој не заслужува да живее со остатоците од некоја пропадната љубов, не заслужуваш ни ти да живееш со трошки од пропадната љубов и спомени, не заслужуваш да си со некој што не го сакаш и да го осудиш него да живее со жена што не го сака.
    Ставаш свои слики на форумов, некој некогаш ќе те препознае и ќе му ги отвори сите твои мислења, што ќе биде тогаш? Заслужува ли да биде вака понижуван и да чита како неговата идна жена пати по друг човек?

Незнам што очекуваш... @kjukli уште си пишала да мисли на љубениот, па да де, мисли веќе на него, како ќе го бара низ трибините утре...
    Абе не заслужувате да ве плукне некој, а не па уште и жртви да изигравате, но внимавајте што правите и што посакувате затоа што се се враќа.

Незнам Мини, не сум јас никоја за да ти судам но размисли си убаво како ќе продолжиш и биди фер играч. Донеси конечна одлука дали ќе продолжиш по патот на спомените и неостварената љубов или ќе забовариш се и целосно ќе му се посветиш на човекот кој сака да му бидеш жена.

Незнам како може да бидете со некој што не го сакате и потајно да умирате по друг човек... Само си се измачувате и залажувате и огорчувате уште еден човек... :puke:

На mimiiiii, 1209, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Pms, hormoni,spomeni, izmesani cuvstva, pritisoci od site strani, podgotovi da go napustis domot, napor, stres, milion misli vo glavata...Veke napisav deka nemam objasnuvanje za nekoi postapki vo posledno vreme. Kako I da e, ova se samo zborovi. Ke gi napises, ke ti pomine. Izbiram da si olesnam na ovoj nacin. Ne e deka utre ke se sretneme, ke ima veter vo kosi I ke se gledame kako vo indiski serii. Ke pomine. Se pominuva.

На zekzeki му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    5.494
    Никогаш не си ми значел премногу, посебно...
    Никогаш не сум те сфаќала сериозно...
    Никогаш не се надевав дека ќе има нешто пак, зошто тоа заврши одамна.
    Никогаш не дозволив да бидеш дел од мене повторно, или вистински.

Јас и ти сме 2 света, 2 планети, север и југ, збориме различни јазици, дишеме различен воздух.

Фала ти што ме послуша и се снајде, тоа ти кажав ќе ми помогне да го "стишам" и контролирам моето его и мојата досада, и да престанам да се враќам на тебе во секој празен миг.

19. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Секој ден се повеќе и повеќе ми фалиш... Во полн туристички град се осеќам празно. Покрај најблиско друштво што највеќе го сакам,повторно не наоѓам утеха. Дај ми сила да ја пребродам неделава,и да те видам што поскоро. Ќе те изгушкам како никогаш мил мој :inlove: Верувам во тебе,верувам во нас,верувам дека далечината е премала споредена со нашата љубов и не може никако да не раздели. Заедно ќе се мотивираме и ќе си помогнеме меѓусебно да го пребродиме овој краток период. А после тоа засекогаш ќе ми бидеш близу :l::l::l:

На Lovy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dreamer-V

Dreamer-V Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2015
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    460
    Не ми беше сфатливо дека постои невозможна љубов. Ни ден денес не ми е. Ако сакаш некој, сакаш да си со него. Не постојат пречки, не постојат граници, не постојат други. Или сепак постојат? Не, постои само страв, некакво си чувство на одговорност, грижа на совест. Ако си решил тоа да ти го управува животот, со среќа нека ти е. Јас верувам во љубов, дури и да е невозможна. Затоа постојано се враќам, затоа постојано те чекам, затоа кога видам и мала искра во твојот поглед јас повторно се надевам.

На Sleepy, Anna-Banana, H.VAGA и 9 други им се допаѓа ова.