Фала на прекрасната вечер и за поклонот што ми го подари без никаков повод. Се осетив како принцеза. Те сакам
Не гледаш бе дека сакам... знајш шо сакам. Зш си толку тврдоглав? Гледаш дека ми значиш? Шо ме мачиш? И да ти кажам дека те сонвев тебе то немат ништо да ти значит. Знајш дека сакам... Ајде бе сонце попушти. Или кажи ми ја вистинската причина. Знам дека она ти е само изговор.
Јер ако ти дам пламен од љубави..једнa ноч и један дан теби биче довољан..схватио би да сам ја твој почетак и твој крај
Ниедна личност не ги заслужува твоите прегратки, ниедна личност не го заслужува твоето срце, зошто ниедна личност не те сака како мене.
Ти благодарам што ми се смири !!! Навистина ти благодарам... Знам дека понекогаш знам да бидам најтешка на целиот свет и невозможна ама ЧОВЕКУ три дена одев како зомби, за никаде станав....хорор Сега сум повторно насмеана од уво до уво, ми недостасуваш многуууу и ајде веќе да не објаснувам!
Може да си фраер да муваш мн женски но ке ти мине меракот ке се сетиш која најмногу ти пружила топлина,љубов,среќа,забава и насмевки.... btw НИ ЈЕДНЕ УСНЕ СЕ НЕ ЉУБЕ САМЕ
Мислев, можам да ти верувам, нема лаги, нема ѕид меѓу нас.И се сеќавам на секој збор по ред, ми рече: ти си ми сè.Да бидеш со мене, засекогаш, до крај.Сега гледам, како одиш и знам... Ти не се враќаш, не... Не се враќаш, кај мене. Не се враќаш, не. Не се враќаш, кај мене.
Зошто и после 3 години неможам да ги заборавам твоите очи? Аххх да можам само уште една ноќ да поминам во твоите прегратки :'( Неке се ночи напросто догоде, неке те очи до смрти погоде...