Znam deka nema da ti se dopadne ova ako ti go kazam. Se plasam od kavgi I nervozi I zatoa ke premolcam. Ti ke me pocuvstvuvas deka nesto krijam, na celo mi pise koga krijam nesto od tebe Stvarno nemav drug izbor. Da e do mene ne bi go storila toa ama koga se mora se mora Daj Boze da ne si me videl samo ili nekoj da ti kaze e togas e na*bav. Se mislam kako ke ti se javam ili kako ke te poglednam vo oci?! Sto ako doznaes Ne, nema. Se nadevam nema da doznaes.. :/ Se plasam od toa deka ke mi letne samo od usta I ja ke ti kazam uffffff!
Sega koga konecno site od semejtvoto te zapoznaa, me razbraa zosto tolku te sakam. Na pocetokot bea malki skepticni a sega sitcekam osvoi so toa tvoe milo srce. Zracis so taa nasmevka, pravis sekoj da se cuvstvuva prekrasno vo tvoja blizina, a ti si samo moj Kolku si sladok : "Vcera bev na svadba i im rekov na site dzabe po frizeri odite, se doteruvate, moja Minnie e najubava,edvaj cekam Da dojde.Kolku ke se gordeam so tebe!"
Љубов..... Колку ли тоа препреки минавме..низ што поминавме.. Долг пат...прекриен со трње, бодликави жици... Опкружени со луѓе што не верувавме колку ли се само злобни.... Толку години заедно....еден до друг секогаш... Сега веќе на се се гледа крајот... Се гледа крајот на нашите солзи, непроспиени ноќи, телефони... И не , не се чуствував толку осамена затоа што ти во секоја секунда беше покрај мене и во моите мисли... Секој твој збор ме смируваше... "Те сакам" беше доволно за да ми се стопли срцето. Сега ни ти веќе не си ист, ниту пак јас... сега полека товарот почнува да се ништи ...пополека но сигурно.... Сега се е полесно кога и двајцата го гледаме наближувањето на денот за нас! И сме посреќни. Претчуствувам дека е крај, дека засекогаш во твоите прегратки ке бидам, нема повеке да ме повредуваат, нема да бидам повеке ниту скитач ни талкач без цел.... Ете затоа и низ сето ова поминавме....се изнамачивме.... Но еве крајот доага...се гледа....се чуствува...се посрекни сме... А тој ден кога ке ми го соопштат крајот на нашето измачување ке му се заблагодарам на господ ке ти се заблагодарам и на тебе за се... Тој ден ке биде мојот роденден, мојто се. Тој ден ке бидеме само јас и ти!
Ne, nemozam da ti se javam uste. Se plasam deka samo sto ke otvoram ke pocnam da zboruvam so toa sto ke ti go kazam toa so ne treba. Aj uste "spijam" :/
01.08.2015 уште еден месец заедно.....сега веќе 3 се направија Иако не верував стигнавме до тука...и тоа многу брзо,пребрзо....во секој случај можам само да кажам дека ова беа најубавите 3 месеци во мојот живот..благодарение на тебе .Штета што денеска не ќе можеме заедно да си прославиме,но ете вечерва надоместивме...Ќе те чекам мило ,иако е краток период знам дека многу ќе ми недостигаш ....но ќе издржам и едвај ќе дочекам повторно да ги видам твоите зелени очи,повтрно да ме гушнеш така како вечерва и повторно да ти ги гризнам образите Те сакам...иако не си го слушнал тоа од мене мислам дека го чуствуваш..Ќе бидеме повторно заедно само да не ми напраиш некоја белја на одмор...но рече нема... Јас сум само твоја!!!Тоа имај го на ум! ТЕ САКАМ #3
http://www.crnobelo.com/zabava/inte...i-otkrijte-dali-kje-bidete-srekjni-vo-staosta Ти ја праќам статијава и ми одговараш: ДА! ТИ! Епа да ти кажам и јас имам таква личност и замисли по некоја случајност тоа си ТИ!
Не знам, има некоја зависност во тагата, во меланхолијата. Се навикнуваш да си осамен, да го пронаоѓаш во секој стих, во секоја реченица. Се навикнуваш да го гледаш секаде наоколу тебе, се навикнуваш секоја песна да те потсеќа на него. Се плашам дека ќе заборавам. А искрено не сакам... Најдов утеха во љубовта што ја чувствувам и во празнинава што ја остави... Не сакам ни да ја пополнам.
Добро што испадна другиов проблем да заборавам на тоа. Ма да не заборавив ама ни на крај памет не ми иде да го кажам тоа покрај ова сега Ај ке се среди и ова дајБоже. #добраноќ
Темата ја отворив со тешко срце,но ова што ми тежи ќе ти го кажам тука, за да се збогувам со тебе,овај пат засекогаш... НЕ те мразам што ми го направи тоа,знаеш бесот ми помина све ми помина,послем 4 и пол години нека ти служи на чест,господ како што ќе кажи така нека биди ТИ ПРОСТУВАМ од срце,сега кога ќе почнам нов живот неможам да го носам повеќе тОј товар на мене... Ти благодарам за сите среќни денови,за нашите одмори,патувања,доживувања... Ти благодарам за сите желби исполети Ти благодарам за сите вечери,празници,родендени... Ти благодарам за сите гушки кога ми беше најтешко и за подршката што ми ја даде Ти благодарам што прв ме научи кола да возам,и што секогаш веруваше во мене(никогаш нема да заборавам кога ми даде да возам од Прилеп за Битола цел пат,верваше во мене и без возачка) Ти благодарам секогаш што ми ја држеше раката кога бев болна и имав проблем ми вареше чајчиња ми купваше овошје и чоколадни млекца(уште ги сакам многу). Ти благодарам за нашето едно месечно скоро патување во Шведска и све што доживеавме.. Ти благодарам што престана да се бориш за мене на тој начин ми дозволи да почнам да размислувам за нов живот без тебе. Ти благодарам за сите солзи,рани,лаги,гнасоти и неправди што ми ги нанесе многу болеше ама изджав ме правеше само посилна,почна да ги убиваш чуствата во мене и почна да ме учиш како да живеам без тебе,ти благодарам... Сега одам далеку,да слушниш нема да можиш да поверуваш,се надевам никогаш повеќе нема да те видам, дури и кога ќе се ватам едноставно несакам.... Никогаш нема да го заборавам моментот кога седев кај тебе на балкон сама пиев кафе,твоето отсуство беше толку јако,што скришно ми се стркала солза по образот,тогаш конечно послем све сватив дека повеќе не сум среќна, иако тоа го потискав во себе но таја беше вистината... Сакам да ти го кажам уште ова без разлика колку да звучи иронично ,ништо не остана во мене за тебе повеќе ни на моето тело ни во мојата душа,веќе одамна спиев со друг и бев со друг(заслужваш да знаеш)... И за крај ти благодарам што ме направи уште посилна... Збогум засекогаш...Простено нека ти е...
Прв пат во твојата куќа без тебе чудно ми е, се навикнав кога и да дојдам да си дома Ајде иди си од работа, те чекам дома Уште се смеам кога ќе се сетам како срипа ко попарен утрово ко те разбудив со бакнеж не ме очекуваше знам! Те сакам..
Дојде денот кога можам да кажам ти простувам за неверството. Простено нека ти ее се има некој горе се гледа па враќа. Само несакам да дојдеш и да молиш да ми викаш да сум со тебе пошто тоа заврши. Се затворија сите тефтери поврзани со тебе. Конечно после долго време сум испунена онака внатрешно и среќна. Несакам да се вратиш.. да несакам да си дојдеш се навикнав на твоето отсуство на тоа да не те гледам да не ми се појавуваш и твоето присуство ќе ми биде чудно веќе ..можам едно само да ти кажам местото ти ее на дното со сите твои к**ви .Ти мене не си ме заслужил со ништо со ниедна постапка. Не си вреден да ништо што сум направила но сепак ти бесе до мене во некои моменти кога ми беше тешко да ме утешиш да ме гушнеш кога имам проблем се трудеше да ми го решеш и уште гледам како го правиш тоа ..Само едно не ми ее јасно како тоа имаш женска таа има проблеми 101 и уште се замараш со мојте ? И едно фала затоа што ме направи посилна личност!!