Абе смотле. Зошто моите сни ти се претесни ? Немој да се откажеш уште пред да дојде она тешкото во битката. Знам дека ме сакаш. Погледни ме во очи и ке видиш.Ќе знаеш се. Можеби знам да издрдорам нешто со устава без да размислам ама не се лути. Доволно ме познаваш. Плус очите не лажат. срцето па ич. А моето јасно ти кажува дека без тебе не можам. Те сакам . ЕдваМ чекам да те видам теле мое најсмотано
http://www.youtube.com/watch?v=gK3C0wYHwgg те молам, успори, полека, и не ме навикнувај на тебе, знаеш дека тоа лошо завршува
Откако те засакав живеам за петок и сабота. Само тогаш го гледам мојот одраз во твоите очи. Многу те сакам и ќе чекам колку и да биде потребно.
Глупав си како Тенџере !!! Е тоа ти кажувам. Јасно ти е ? или да ти повторам ? ГЛУПАВ СИ КАКО ТЕНЏЕРЕ !! Утре јас ке бидам уморна. Така да си знаеш.
Те немам видено една недела, како цела вечност ми е. Не сакам кога си одиш, не сакам да зборуваме на моб. сакам да сум во твоите прегратки и да ми шепотиш на увце. Да ме скокоткаш и двајцата да се смееме полудени од чувство на среќа. Ќе те чекам до вторник,ако не си дојдеш, јас ќе ти дојдам
дека ќе одам далеку иако не сме повеќе заедно би сакала да ти ја видам фацата кога би го слушнал тоа сега ме немаш видено подолго време а какво би ти било чуството долго долго време да не ме видиш за све има крај ...
Љубов моја. Ти благодарам за секоја секунда која ми ја подаруваш мене.Твојата љубов ме врати во живот и ми ја врати вербата во луѓето.Сега се има своја смисла и своја причина.Твоите најубави очички ми го топлат срцето во овие студени денови.Ти си мојата најголема среќа,Ти благодарам за се душо моја најубава.