Зарем заспа? хаха Е па јас не. Сигурно не помисли дека вампирите спијат Спијат може некои..ама не и тие како мене Убаво да спиеш
Направив огромна глупост, знам. Sorry. Сакав да си поиграм со твоите чувства како што ти си играш со моите. И наместо да бидам среќна што за момент се почувствува како мене, мене уште потешко ми е. Те сакам, ако тоа воопшто нешто ти значи.
што ќе правиме ние двајцата.....има ли ден за нас? ден на кој се ќе биде како порано а можеби и подобро ...со душа го чекам моментот кога пак ќе бидеме заедно,а можеби и нема да дојде тој момент...боли се повеќе и повеќе...
Што и да ти кажам не вреди ! ... Не ми веруваш на моите зборови а толку се искрени и од срце кажани , моето срце само чука за тебе , друг не постоел и нема да постои уште долго време...Што можам , не можам да се борам против себе,посилна е оваа љубов од омразата..Те сакам и кога се нервираш и што и да ми кажеш едноставно кај и да одам секогаш се навраќам на тебе.. !
Tvojata ogranicenost te nosi kon propast,nema nikogas da mrdnes od tamu kaj stoi si ako ne rezoniras malku,i prekini so tie smeshni tvoi stereotipi zatoa sto sekoj ima svoja sloboda i pravo na sto saka da pravi ako mu e ubavo.kiao
Прво ги ставив видеава во друга тема, но се надевам може тука .... Сакав да ги споделам. Јас немам доживеано волку силна љубов до сега, но нивниов дијалог ме преплави со емоции.
Mi falis milo. Ubavo e da sum povtorno so moite, ama sega i ti si del od mene pa normalno e da mi nedostigas...Ama se ova e za nas! Samo da znaes deka sum najsreknata zena na ovoj svet. Moj Teddybär so najubavi oci
Душата ме боли, али од ова пуста далечина не можам ништо да напрам, свесна сум за се и сфаќам дека ти е премногу тешко. Но, ми недостигаш, многу ја мразам ова далечината проклета да е!!!!
Сакам да те видам на колена. Не, не сакам прстен, сакам да ме молиш да ти простам. Јас претерав знам, ама ти тоа го направи милион пати и јас секогаш бев тука да те ислушам, да те разберам, да те чекам. А ти го дигна носот на првата моја несоодветна реакција или имаше желба да ми покажеш колкав идиот знаеш да бидеш. Знаеш што? Некој пред тебе ме научи дека убаво е човек да е себичен, да мисли на себе. Вчера ми беше вистински криво за тоа што го направив, ама денес сум бесна што не те зае*ав уште повеќе. Можеби пак и попаметно ти е да си се вратиш во својот свет, се повеќе сум сигурна дека само таму и припаѓаш..
Да дојдеше некој и да ми кажеше дека на ваков начин ке заврши се- ќе речев не не е можно, тоа нема да се случи. Јас сеуште чекам, чекам повик, порака некаков знак. Но не знам и зашто воопшто го чекам кога сум убедена дека после се нема да можам да ти простам. Не знам ни зашто сеуште сакам да ти кажам нешто ти и онака не би ме слушал, или пак би ме слушал но никогаш не би ме разбрал.
Докажи ми дека го мислеше тоа што го рече. Докажи ми дека си различен, посебен и единствен. Оправдај си ја титулата на првиот човек кој ме разбира и без да изустам збор. А потоа, Ајде да се сакаме. Па да се искачуваме заедно на Водно, да јадеме сладолед во зима и да одиме во Луна парк. Да гледаме хорор, па да ме гушкаш за да не ми е страв. Исполни ми ја желбата, сакам со тебе да летам со падобран. Да се шетаме и да седиме пак на плажа. Да ја гледаме полната месечина... Да ме гледаш ти мене, а јас тебе... Да се гледаме повторно со тие погледи и да бидеме повторно со таа насмевка на лицето. Еве, не мора денес. Нека биде утре. Или задутре. Ќе почекам... ама да знам дека ќе биде. Јас. Ти. И сите овие работи... или некои други, сеедно. Само докажи ми дека го мислеше тоа !!! Нека не биде залуден трудот.
Umrem li biche od srcaaaaaaaa? I ne e do alkoholot vo mene, ne e neeeeeeee NEDOSTAJESH MI TOLIKO DA BOLI!!!! I Nebitni se site od strana ne ich ne se bitni, ete tekstot na pesnata neka ti kazhi se, jas kje umram vaka ako prodolzhammmm, ama stvarno ne se izdrzhva ova poke!!!!!!!!! to sto zelim te kao prvog dana Zasto te volim?Zasto te sanjam? Zasto se nadam? Zoshtoooooooo?????