Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

2. crazylady

crazylady Форумски идол

3. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Твојата омилена. Timeless but secret :)

7e2703f557a997f266e59278b8efec16.jpg

Jordanovska-K and kjukli like this.
  4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Цел еден живот без нас двајцата...
    :u:

natemila, VeseliCka, kjukli and 2 others like this.
  5. realGirl

realGirl Популарен член

Пρевише е љубов оваа за мене, неможам нон стоп веќе да глумам силна κога од внатρе се ρаспагам. Се убаво ти κажав κаκо ми е се надевам деκа баρем малκу ќе ме ρазбеρеш. Не ти тρебаше оваа е најлошиот κошмаρ низ κој што туκу ќе поминам.....:u:

fff3, Dreamer-V and kjukli like this.
  6. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

7. pipi123

pipi123 Истакнат член

Ти испадна поголемо женско од мене !! Да немаш храброст да напишеш порака ако не во лице да кажеш крај.Што можеби се плашеше од прашањата на кои ќе немаш одговор?? Поради мене што прекина ради глупи мауабети рекла-казала ?? Ќе се каеш мили ќе молиш али веќе несакам очите да ти ги видам !! Уште многу време ќе ме следиш да ме видиш случајно ама нема да ти успее ,За тебе секогаш ќе бидам недостапна веќе .

8. bernadett

bernadett Истакнат член

Па ти си уште во канцеларија :( брзаш да го завршиш проектот а во понеделник ќе киднеш и нема да те видам 8 дена... Цела вечност... Ќе ти донесам сладолед и се што ми треба е макар онаа искрена и другарска гушка што знаеш да ја дадеш кога ќе те изненадам вака... Дали и овој проект ги крие нејзините иницијали во тие чудни работи што ги пишуваш и ги нарекуваш промениливи, класи и кој знае уште како?

9. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Ти ИМАШ жена ! А на таа жена и е потребен маж ! А не само работа,работа и работа ! Должностите дома си се друга обврска,работа или задолжение или како и да е .Ќе оладам и јас и ќе чекам да видам е после ќе биде обратно.Ќе видиш ! :nod:

10. kjukli

kjukli Форумски идол

Ден по ден болка ми се намалува. Повеќе се смеам, си ги правам сите работи за кои немав време додека бевме заедно, се чувствувам исполнета. Да ме видиш ќе се зачудиш. Пополека си ја враќам онаа малечка која танцуваше со сета душа, пееше длабоко од срце и се смееше вистински. Не и требаше многу да биде среќна. Сама со себе си беше среќна. И амбциозна бреј, еве ја чекор по чекор ми се враќа. Таква каква што ти ја сакаше, со бушава коса, и со насмевка како шминка, ведра и полна со соништа. Е да, знаеш што има друго? И додворувачите и се вратија ^_^ Но, овој пат нема да се предадам на никој, да ја отворам душата и да бидам ранлива. Фала ти за таа лекција. Бар научив како да се чувам, зошто и оној кого го сакаш бескрајно и безусловно ќе те повреди. Таа лекција не ја заборавам.

natemila, pipi123, cloud and 18 others like this.
  11. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Ja obozavam! Pesnickata so koja pocnuva nasata svadba. Uste malku milicko i povtorno vo tvoite pregratki :l:
    Nema poubavo cuvstvo od toa, onoj koj go sakas tebe da te saka duplo poveke :l:

joy1, purple..m, kjukli and 1 other person like this.
  12. Dreamer-V

Dreamer-V Истакнат член

Што би си кажале:u:

13. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Бакнежите наутро кој го добивам се најубавото нешто што можам да го добијам од тебе,додека уште си нерасонет .Ако мислиш дека спијам и не чуствувам ,го осеќам секој твој допир - секогаш :l:

blackstyle, cloud, VeseliCka and 8 others like this.
  14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Потребен си ми ... Многу

Beauchamp, Jenniffer, joy1 and 4 others like this.
  15. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Ако не ти се јавувам секој саат, не значи дека не мислам на тебе. Не значи дека не ми требаш, или не ми фалиш. Значи дека оставам простор ако некогаш ме повредиш, прекинеме, да изгледам како да воопшто не ми било гајле. Како никогаш да не сум те сакала толку многу.
    Го презирам овој страв што го осеќам во мене постојано, дека можеби некогаш ќе откријам и друго твое лице/личност која нема да ја препознаам кога ќе те погледнам. Не сакам со тој страв и болка да живеам повторно...

Е ова веќе ми се допаѓа. :*

fff3, girl__20 and kjukli like this.
  16. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Те обожавам кога си насмеан и по телефонот успеваш да ми ја пренесеш твојата позитивна енергија! :sun::l:
    Нашата врска е доказ дека љубовта на далечина успева :inlove: а секој труд се исплаќа

17. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Веќе почнав да те заборавам,едноставно се навикнав да сум без тебе,веќе до мене има некој кој ја надополнува твојата празнина,кој постојано ме смее и многу сум среќна,тој ме промени целосно и ме натера целосно да те заборавам..Само по некад коа ќе се сетам на тебе ме потсеќа на тоа до каде стигнавме..се поради твоите глупости,онака денес пуштив музика малку да се опуштам и напротив случајно еден спот ме потсети на тебе(човекот со мототрот во спотот..ахх си велам некоја ден коа ќе ме прошишаш набрзински со тој мотор,баш тогаш коа ќе ми се наежи кожата коа ќе те видам..:()Ете баш оваа песна како да те гледам тебе како возиш;( ма да и пеачот е сличен на тебе само што ги нема тие твои плави очи:!:...за жал нашата приказна заврши еве вака и сам си свесен дека е поради тебе,не поради мене,ти си избра таков живот за кој ќе завршиш меѓу решетки некој ден:!:

kjukli likes this.
  18. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Ми фали времето кога бев твоја малечка. Времето кога ти бев се...

19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Ајде дојди веќе!!!!!!! I miss you :)

20. Foffygirl

Foffygirl Истакнат член

Те сакам и ги сакам моментите поминати со тебе.:)

SwanMay likes this.