Остани сам! Така сакаше! Те оствама комплетно сам, и знам дека премногу ти фалам, ми фалиш и ти и не си свесен колку ми требаш, но нека биде вака, подобро и за двајцата. Јас ќе пробам да заборавам, а ти имаш време да сфатиш колку ме сакаш и колку ти требам! Не постои друг начин за да сфатиш!
Ни сама не разбирам од кај ми оваа храброст. Ми падна камен од срцето, конечно ти кажав се! Видов дека те заболува. Можеби и солза ако не се лажам? Јас кажав.....а твое е да реагираш. Зошто знаеш дека твоето не е доволно.
Ќе те сакам сè додека не најдам некој ист како тебе, а ќе умрам кога ќе сватам дека двајца исти не постојат
Љубовен викенд си подаривме, во викендица, со свеќички, водење љубов, па див секс... емоции и смеа. Те љубам лаву, а сега очекувам наредниот викенд да биде крај езерце, со снегче, јас и ти како уживаме во зимата.
Љубовен викенд си подаривме, во викендица, со свеќички, водење љубов, па див секс... емоции и смеа. Те љубам лаву, а сега очекувам наредниот викенд да биде крај езерце, со снегче, јас и ти како уживаме во зимата.
goni se be!gonete se i ti i ona cccccc kakov kreten si bil ti be a koja glupaca sum pak jas sto sum te sakala tebe ccccc strasno gubi se od mojot zivot nejkam da te vidam poveke!
100% те љубам, 100% е да, а надеж да губам јас немам намера. 100% те љубам, 100% е да и пак ќе ти речам да јас сум упорна!
Ај чао.Крши глава. Јас си легнувам. нема тебе да те чекам прост еден. Те мразам. И не се јавувам !!!!!!!
Би си кажала на самата себе да не бидам тоолку брза, дека баш денеска тоа брзање ме чинеше 100 кила нервоза ми се чини , ајт Лукс денеска беше побрза дури и од брзата птица итрица.
фалаааа богу се опамети и кажа НЕ! Признај дека јас влијаам на тебе во позитивна смисла еее таков те сакам, а не на сите да им угодуваш па после да те мафтаат...