Idiotu eden znaci dodeka bevme zaedno nikade ne odevme,nikade ne me nosese,sekogas bese izmoren od rabota,ti se spiese,se gledavme samo 1 nedelno,a sega sekoja vecer si bil izlezen,znaci mi se razjasnija nekoi raboti izgleda ne sakase da te gledat so mene demek poarna sega ke najdes kopuk eden,i nekoi veceri koga velese deka ke spies i posle ne se javuvase izgleda ne spiese i ne sedese doma tuku otkako ke se cueme ke si izlezese a jas kako budala sedev doma i drugarki i se izgubiv ebate gomnarot i pak si bev kriva sega filmot mi se vraka,ke ti teknuva nekoe vreme ama kasno ke bide,a sega CRKNI
Не можеш да ме излажеш колку и да сакаш.Те знам како дишеш.Би ти го кажала ова ама не сакам да те повредам.А мислиш дека јас ќе се нервирам за тоа дека ти "си имал" друга? И кога навистина ќе имаш друга, и кога би те видела со друга воопшто не би допрело до мене.Ете до толку ме оттурна од себеси.А ќе те сакав , многу.. Ти си крив.
Би почнала да ги гледам и глупите твои омилени комедии, би почнала да ги пејам и песните на Саша К., ако тоа те прави среќен. Не би ја собирала косата во репче, штом уживаш да ми ја бушавиш пуштена. Би ги сменила сите мои глупи навики, и нема да те будам веќе во шест. Би се смеела и уште почесто, штом те прави задоволен мојата хистерична смеа. Само биди покрај мене, засекогаш. Те сакам, искрено, со цело срце.
Мил мој, кажи ми сега како да заспијам по муабетиве што ми ги направи? Јас и ти, гушнати. Ништо повеќе! Доволен си ми само ти и помислата дека ќе бидеш последното нешто кое ќе го видам навечер и првото нешто кога ќе се разбудам наутро. Ајде сега сместа да доаѓаш да ми исполуваш желби! Те сакам
Спојлер Зошто ме радува кога ќе те видам? Зошто повеќе не можам да смислам никој друг освен тебе? Зошто само од тебе црпам волја? Гони се.
Ти благодарам за преубавиот викенд. Обожавам кога го поминувам времето со тебе, без оглед на начинот и местото. Сега пак од почеток почнувам со броење денови до следното видување.. Веќе ми недостигаш.
Ме правиш пресреќна. Цел не можам да ја симнам насмевката од лице, како мрдната сум. Знаеш дека те обожавам кога си ваков?
Еве гледаш дека што и да се прави ние си се враќаме еден на друг, а со тек на време не можам да протумачам дали е тоа добро или лошо, ама сепак убаво ми е. Не стигнавме добро да поразговараме, ама сепак го решивме „проблемот“ кој не мачеше и двајцата. Чудно ми е само, како нешто да ми фали, не ми е целосно, пак не сум среќна. За прекраток период ова ми дојде ту мач, не можам да се изборам така лесно против сите обливи на емоции, не е така лесно. Јебига, само среќни да сме.
Океј, после 5 повици од тебе вечерва во рок од 3ипол саати, сфатив дека си преувеличувам работи само. Ми дојде душа на место.
Го проколнувам денот кога те запознав... Потоа денот кога ти дадов шанса.... Оттогаш немам свој живот, полека но сигурно ја губам својата насмевка, се ми оди назад... Ми го наруши начинот на живот, а сега колку и да се обидувам да се враќам во нормала веќе е касно... Ти смета да ме гледаш ваква... но ваква сум поради тебе, а јас се заљувив во тебе каков што беше на почетокот, но сега веќе не си!!! Се прашувам дали и некогаш си бил, или се било маска!!!
Инатот не ми дава да ти се јавам бе Ај попушти и овој пат,а? Би попуштила ја ама знајш..ти тоа подобро го правиш Или да ти се јавам...не, "ке спијам".
Сакам да те гледам цело време, да ти го гледам ликот долго за конечно да ми здодееш. Сакам цел еден ден да го одвоиме на секс за и тоа да ми здодее. Сакам да ми се смачи од тебе веќе еднаш.