Абе пак почна со легнување у 11!! Аааа не ќе се караме! Досадно ми е сама по цел ноќ Дај боже само овие неколку дена да се зашто у пмс сум па ако треба и ќе тепам само да си поседиме!! бтв ТеСакам ваков онаков а брееее било каков!!
Како бре меѓу сите тие луѓе сме се нашле баш јас и ти... ?!?!? Да те барав со магнет, немаше да те најдам. Каков флуид има меѓу нас, тоа е нешто неверојатно.. И после толку години се чувствувам исто заљубено, исто исполнето, исто среќно. Не можеш да претпоставиш што значиш ти за мене. Џабе се сите зборови, никогаш нема да можам да ти го опишам тоа чувство на среќа секогаш кога ќе те видам. Многу ми недостигаш. Многу.
Верувај дека и мене ми падна незгодно, но што да правам? Искрено се почувствував убаво кога видов дека умираш од љубомора, ама ако... Но, и покрај тоа, не сакав никогаш да го сретниме кога сум со тебе, ама така требало да биде, јбг... Сега изнаспијај се, да ми бидиш свеж за утре и да заборавиш на средбата денеска... И пази го рачето. Те сакам ептен!
Ја сам од оних што ти мало значе зар те не боле сузе девојачке? У твоју корист а на своју штету ја те још увек волим највише на свету !!!
Многу тешко е да најдеш убава ,добра, искрена, паметна личност но тебе ти лесно -ти ме имаш мене се зезам ми недостигаш пренајмногу едвај чекам да се видиме да се гушниме и мн др работи те сакам одовде до месечината и назад пешки
Што би му кажале? Епа ова:Ти си мое злато,ти си мое сребро,ако фатиш друга ќе ти скршам ребро! хаххаха (нормално дека се зезам) Инаку ништо не би му кажала на никој...можеби само на еден типац да му ја испеам Кукавицааа,нисам знала да си таква кукавицааа..
Премногу сум разочарана од тебе! Зар вака планираш да си ги решваш проблемите? Лош начин како и да е! Ова не ти требаше, зар се што ми кажа толку искрено гледајќи ме во очи беше лажно? Не срце, ти да имаше проблеми немаше да бидеш ваков ко ништо да не ти е, ќе се обидеше да ги решиш по најбрза постапка за да можеш пак да ми се посветиш мене. Ама еве гледам, од проблемите ни П нема изгледа... жално... изгледа сите проблеми ти исчезнаа одкако расчисти со мене, сега ми делуваш толку безгрижно... Те жалам! Мене ме изгуби веќе, се надевам дека и проблемите си ги изгубил, барем за нешто да вреди тоа што се случи!
NE MOЖAM POVEЌE!!!!!!!!!!DOSTA ME MAЧEШE!I JAS ZASLUЖUVAM DA BIDAM SREЌNA!100 PATI ME POVREDI NE MOЖAM POVEKE!!!!!!!OVOJ PAT ZBOGUM ZASEKOGAШ!!TI POSAKUVAM DA POMINEШ NIZ ISTOTO NIZ KOE JAS MINAM...ME IZGUBI DA ZNAEШ!NIKOGAШ NEMA DA BIDEШ SO MENE TOA DA TI E JASNO!ZBOGUM KRETENU TI NAPRAVI TAKA DA BIDE TI SI KRIV ZA SE : [mod-kirilica:2iunyjiq][/mod-kirilica:2iunyjiq] [mod-tekst:2iunyjiq][/mod-tekst:2iunyjiq]
Мило ти благодарам за ручекот. Си поминав прекрасно, а и одамна не сме си го посетиле нашето омилено место , ни фалеше
Мислиш во скоро време да ме побараш или имаш мн други поважни работи !Од сега никакви предлози не давам зошто ништо не прифаќаш,ти крој ги плановите а јас се ќе прифатам!
Можеби и јас со моето однесување допринесов да биде вака, но ТИ беше крив ! Ах,ова ПМС што ми направи, на тебе да го истурам бесот Не ти се јавувам, да знаеш ! Кога сум крива, си ја исправувам грешката, но сега ... Добро, признавам, ми недостигаш.. И.. те сакам ... Јави се веќе Не можам без тебе ..