I can have another you by tomorrow So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable. Еби се бе, сериозно. Преку глава ми е од твоите игри. Како машко на тие години очекував да влезеш во светот на возрасните, а не да си играме топло-ладно. Ама си се заебал, подобро ќе играм, повалкано. А не планирам да ти се докажувам, знаеш што губиш, многу добро знаеш.
Eee da... Dosta cudno I tesko, se primetuva odma. Kako li ke izdrzam, ama ako ti se javam ke reces ti go sakase ova :/ I taka e, jas go sakav ova I uste stojam na toa ama aj...brzo se naviknuvam na nekoi raboti, se nadevam edna od tie raboti ke e I ovaa.
Epa tolku bilo mili. Ne postoi nitu edna pricina koe me vraka na tebe. I ne ti dzvonam, nitu ko na sala, oti znam ke mi reces neli gotovo, a posle i ti samiot ke se pravis kako da ne sme stavile kraj kako i bezbroj pati prethodno. Da znaev deka vaka ke boli prvata ljubov, posobro i da ne te zapoznaev voopsto.I da ke mi bide tesko, no ne kako prethodno bidejki ti ja izgubi mojata doverba, a zaedno so doverbata poleka isceznuva i ljubovta kon tebe - ljubovta koja mislev deka ke bide onaa prva i vistinska, zasekogas. No neli sepak nisto ne e vecno, pa duri i nie so naseto "zasekogas".
Два дена те немам слушнато ми фали твојот глас ама инаетот ми е поголем и не ми дава да го свртам твојот број.
Извини, не сакам тебе денот да ти го расипувам. Знам колку си среќен, знам колку ти е убаво таму. Давам се од себе да не ти покажувам премногу емоции, ама ете, ме провали. „Не ми глуми, знам дека ти фалам, те осеќам по гласот дека не си океј.“ Па не сум богами, поготово не навечер, тогаш најмногу ми фалиш.
Ах само да знаеш колку ми фалиш. Аман со таа твоја работа, аман.. Посакувам да си тука до мене, да ме гушкаш силно и да ми го бацуваш секој дел од телово.
Утре да ме носиш во силбо! ( ќе му кажев него и немаше да пишам овде ако не ми кркореа цревава вака и ако тој веќе не беше заспан)
Е, искрено, вака. Одамна немам плачено, уште помалку по машко. Одамна вака се немам трескано од патос, уште помалку по тазе врска. Ама ете ти не си човек, ти си кромид. Ти не си ни свесен што ми правиш.
На душава имам грутка, како нешто да треба да ти кажам. А не знам постојат зборови што ми тежат а да не сум ги изговорила, барем овде. Не можам да го поднесам повеќе твоето отсуство мил мој. Не ми смета далечината, можам против неа. Ми смета времето. Долго сум без тебе. Имај ми убава вечер после напорен работен ден. Те сакам.
абе ропак абе лајно низаедно абе за мојот мрсул не вредиш можеше за малку да настрадам (т.е. да ме киднапираат) бИТПАЗАР Е ТОА библиотекарите се НАЈЗАПАЛЕНи оти книгите ги палат мажите а јас сум со сигнатура копирање(задолжение од факс) и се се повозрасни ама пореметени кога ти пишувам ВРАТИ МИ бе ГУБРЕ ЕДНО СЕБИЧНО ДА ДАДЕ ГОСПОД ДЕВОЈКА ДА НЕ СИ НАЈДЕШ Н И К О ГА Ш А КАМОЛИ ЖЕНА!!!!
и со срека на рандеву немам време ниту нерви за тие работи оти имам СЕМИНАРСКИ за пишување КНИГИ за читање морееее да знам каде живееш би ти ги донела дома 4 картички да ти ги пикнам во уста и СТО ПАТИ Е ПОУБАВ БРАТ ТИ!!!
ЗОШТО САКАШ ДА МЕ ПОНИЖИШ КУПУВАЈКИ МИ ГИ КАРТИЧКИТЕ ПО НАЈЕВТИНА ЦЕНА ШТО СУМ ТИ ЗГРЕШИЛА???? МОРЕ ГНИДО НИЗАЕДНА НЕ ТИ ГИ ДАВАМ И ТОЧКА!!!
Кога сум нервозна за глупости каде што ти не си поврзан одма знаеш да ме смиреш,доволно е да ми кажеш на тел муа муа и веднаш светнува насмевка на моето лице. Светла точка си ми во животов!!