Lie to me; Tell me what i want to Know, And make my heart beat as Calm as the ocean While yours is calmer than The moon, And the lovely lie you told me Is unable to Make yours beat faster Than it should, You are so used to(it.), Lie to me; Tell me that you only want me, Tell me that I’m the only one, Tell me that you are being honest, And then, again; Lie to me Make my pure love Drown the bitter truth You smothered And let my love help you forget what you truly Did. Ама џабе и онака не би ме разбрал.
Да ти се јавам или не? Ај ке ти се јавам... М? Или поарно не.. Сепак да ти се јавам малку а? Или не... НЕЗНАМ!
СТРАВ ми е да дојдам до вистинскиот ти те засакав ама ме плашиш батали Лајонес мајонес изгледа дека само тоа не поврзува за другото времето нека покаже
Многу чуден ден беше денес... Другаркиве за тебе ме прашуваа, те збореа, те спомнуваа. Тројца твои другари видов на факултет. Врв ми беше кога на крајот на денот, низ гужвата одејќи си накај дома, ти го осетив парфемот. Ќе се онесвестев, за миг помислив дека си до мене. Ми фалиш, сакам да те гушнам.
Omilen del od nokta mi e, koga ke mi zastudi i taka ke se doblizam do tebe, a ti samo nezno ke me privleces so rakata kon sebe, ke me baknes vo celo i taka si zaspivam vednas kako bebence
Што убаво си се изнамуабетив со мајка ти, душа од човек. Дај земи ме да ми биде свекрва. И доста дофрлуваш од страна како нејќам да ти готвам. Знаеш дека ако си ми блиску ќе те правам мој буцо.
Парфемот во куќава ми ги враќа спомените... аххх Со насмевка на лицето седам на компјутерот и тебе те мислам. Колку може еден мирис да ме врати на тебе, во моментот сакам да добијам сила и да полетам кај тебе. Љубов моја се си ми ти, единствената надеж во животот, мало пламенче кое ме враќа во живот после сите падови кои ги имав. Добро велат луѓето секое лошо за добро е, во сите лоши работи ти си ми единственото добро. И сакам да ти се извинам, имам некаква непотребна грижа на совест оваа година дека ти ширам негативна енергија, знам дека не сум во право и вака кога ти велам ти се лутиш, но животот пак ме сруши, настинката како да не ми беше доволна, и психички се чувствувам изморено, ја знаеш ти причината П.С. Или ти или брат ми ќе го мењате парфемот па не може вака полудев за секунда помислив дека си позади мене. И да ТЕ САКАМ најмногу на свет.
Љубов моја! Годините поминуваат, а јас не те заборавам... Всушност, со секој изминат ден те сакам се повеќе. Кога те видов денес пламенот во моето срце се разгоре посилно од било кога. Не знам што да мислам. Страв ми е да сум среќна за било што затоа што страв ми е дека после тоа ќе дојде следната солза Солза слична на оние многуте овие три години. исто толку солена и горчлива. Тешко ми е да знам дека те немам, а си толку длабоко во моето срце. Ти живееш таму, тоа и го знаеш. Моментот кога бев толку наивна и ти признав се. Но тешко е сите тие чувства да ги носам во себе, а да не ги споделам со тебе. Ако ништо друго, барем знаеш. Те молам остани блиску до мене. Иако боли. Но боли повеќе кога си далеку. Сакам и оддалеку да те гледам. Но што и да правиш, не заминувај. Затоа што јас умирам секој ден кога не си до мене, а повторно се раѓам кога ќе те видам пак. Знам декз знаеш, знам дека знаеш колку ми е тешко без тебе. Не те обвинувам за ништо и те разбирам. И да имам уште една минута живот, таа ќе ја поминам гледајќи ги твоите сини очи. Ќе те гледам и ќе дозволам погледот да каже се, затоа што тој е уште посилен, посилен од било кој збор. Те сакам најмногу!
Многу ми е јак моментот кога ќе и ставеш лајк на онаа шугавата и мене тоа одма ми искача на хоум пејџ и верувај во тој момент посакувам и двајцата да земам да ве жртвувам на сатаната!!!!!!
Mоја душа си ти. Моето мило, најчесто поспано, изморено човече . Обожавам да те гњавам и да те малтретирам, те обожавам кога се трудиш да скриеш дека ти се спие. Ги сакам твоите чудни, интересни прекари кои ми ги упатуваш. Нека останам за секогаш твоето малечко!
да те бркам за едни шугави картички нели ти е срам па дојди запознајсе со другарка ми нема да те изеде и онака сте многууу слични дури сте за заедно според мене таман ти за неа јас за бившиот