Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Не ми се верува како плановите ни се остваруваат еден по еден. Пресреќна сум. Дај Боже вака да остане, да продолжи исполнувањето на нашите желби и планови.
    Фала ти за се! Те обожавам :*

На lovemme, vitamina, purple..m и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Че ти шростам само по еден услов, а то је:
    Да дојш сега пред мојата куќа и да ми запејш ко Цанде на Фатиме..."девојченцеее младаа темјаанушкеее..." е таа песна.
    Ок не си ти Цанде не сум ни ја Фатиме, ние сме ние тие се тие...ама сакам таква романтика.
    Ај, чекам...:o:

На Спасееееее, zarah, lovemme и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    ^Кои се Цанце и Фатиме :rofl:

Почнувам да се ладам кон тебе , искрено неможам да се замарам дај уозбили се воопшто не си сериозен на моменти.Почнувам да мислам дека не си човекот со кој можам животот да го поминам :tmi::doh::x.Не си сериозен и не не мислам за љубовта ама дај не се прави дете.Нема да ти попуштам одсега.Сега да видиш дури со кого ке водиш инат , ја претера значи.Мило ми е вака што нема да те видам задржи се уште повеќе ако сакаш може тогаш ептен ќе ти недостигам.Уште не ми фалиш (fingers)

На vitamina, crazylady и natemila им се допаѓа ова.
  4. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
  5. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Просветли ме во лп прв пат слушам.

6. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Prv pat slusas? :D
    Eee pisi na youtube solunski peyardi ima da omalis hahahhh

7. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Da me sakashe, kako shto mi veleshe, nemashe taka lesno da prifatish kraj.

На deskarada, crazylady, purple..m и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
  9. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Тој Ти: Ми фалиш.. Немам збор за да опишам. Ми фалиш да ме сакаш... ;( Немаш поим колку.... Ми фали да знам се за тебе, како тогаш. Секој збор, секој сон, секој поглед, секоја мисла, допир... Ми фали да сум цел ден со тебе, така како тогаш. Се ми фали... ;(
    Овој Ти: Кај си? Де појави се... :|

10. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Не се каам што ставив крај, подобро ми е сега. Ама се прашувам дали можеби можеме повторно да се обидеме?! Не знам дали воопшто да те прашам, сигурна сум дека ќе ми кажеш не. А полесно ќе ми беше да ме одбиеше за кафе. Зошто прифати? Сега ќе се мислам, место да учам. И пак исто. Се вртиме во круг.

На purple..m и natemila им се допаѓа ова.
  11. Good.Girl.

Good.Girl. Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    45
    Те сaкaм, и пoкрaј се штo кaжувaaт сите јaс те сaкaм..дoкaжи гo веќе тoa штo гo вети!!

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Многу се нервирам бе што не можам да те видам :|

На purple..m, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  13. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    ljubavmac3p1etkf6gs.jpg

Ама неам лав и мач 8-|

На purple..m, Lady Phoenix, vitamina и 2 други им се допаѓа ова.
  14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    За се ли ќе те молам јас тебе?
    Убаво ти е да ги нервираш другите а , па добро ќе видиме со кого водиш инает
    Ми се качи на глава веќе :@:@:@

На deskarada му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Не, немам чувство дека ќе се понижам себеси ако прва те побарам. Нејсе, веќе бев понизна пред тебе илјадници пати. И повторно би била, без миг поминат во болка или двоумење. Но сигурно си заборавил дека јас сум една од оние луѓе кои самите знаат кога е вистинскиот миг да се замине или едноставно да се сврти грб. Затоа, ти не мораше ни да се обидеш да ме избркаш, од твоето невербално прочитав дека ти е сеедно. А полошо е видиш дека некому му е сеедно дали си тука, отколку да ти каже дека не те сака до себе. Но јас се навикнав на се. Со насмевка ги негирав проблемите и полна со елан продолжував со животот.
    Но, те молам објасни ми, зошто, зошто побогу сеуште те барам во секого? Зошто, кога ќе видам некој чив лик потсетува на твојот добивам неопислива желба барем да го допрам, да го мириснам да го почувствувам на оној начин на кој никогаш не те почувствував тебе, а ќе продадев се што имам и што немам кога само би можела да те доведам пред мене макар само да те гледам?
    Вага и вага. Интересна комбинација сме. Да, сме. Ме боли кога пишувам во минато време бидејќи сеуште потсвесно верувам дека не е крај, дека е премалку за крај, дека зборовите кои ги кажавме не беа доволно остри за да го означат крајот. Но зошто, ако навистина верувам во ова кое го зборувам, зошто полека снемувам надеж?
    И зошто по ѓаволите сеуште ти го паметам роденденот и ги одбројувам последните мигови од втори октомври, ко да ќе имам сила и можност да ти го честитам и бар да ти слушнам глас...
    Но, се повлеков со надеж дека вака ќе си среќен. А јас во други си ја барав среќата. Слични и различни на тебе. Сакав и не сакав. Игнорирав и бев игнорирана. Плачев и се смеев. Го живеев животот на најобичен начин во среќни и помалку среќни епизоди. Носталгијата и тагата по тебе ме стигаше но научив да разговарам со неа. Го прифатив фактот дека некои нешта не можеме ниту да ги повториме, ниту да ги вратиме, а ако се обидеме ќе наидеме само на уште едно разочарување.
    И секој ден се сведе на тоа. Отворено да ги прифаќам разочарувањата а да ја преиспитувам среќата. Што е, тука е.
    Среќен нека ти е роденденот.
    Ако не можам директно, бар тука.
    Секоја желба нека ти стане реалност, и љубовта која не ја потроши на мене потроши ја на вистинската личност. Нема да ми биде криво ниту пак ќе бидам љубоморна.
    Ако твојата љубов не е моја, зарем е важно чива е? :)

На kjukli и vitamina им се допаѓа ова.
  16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.773
    Некогаш нашите взаемни чуства се многу подлабоки и помоќни кога реагираме така заедно сплотени под или над креветот, а зборовите се најчесто излишни реченици во моменти кога емоцијата е присутна и го разгорува секој дел од нас двајцата.
    Некогаш е потребно само да заиграш и да се поведеш кон танцот на емоцијата...

Љубов е кога понекогаш говорењето е непотребно.. а емоцијата е посилна и од илјада зборови!

На purple..m му/ѝ се допаѓа ова.
  17. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    Како би изгледала љубовта ако не е забранета и ако не боли?многу пати се прашував каква е таа љубов ако нема болка.Ке дознаам ли некогаш?

На purple..m, kjukli и Rama им се допаѓа ова.
  18. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.208
    Допаѓања:
    175.963
    Доста толкав спанко си, ти љубоморам :lol:

19. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.488
    Ти текна конечно колку вредам и сакаш да ме вратиш назад да бидеме заедно, епа многу касно ти текна, жалам, имаше 3 шанси ги пропшти.
    Барај ме сега колку сакаш, џабе ти е се!
    Само едно ќе ти кажам Е*и се!
    Толку од мене.

На kjukli, crazylady и Rama им се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Povtorno te sonuvav,ama i ovojpat me bolese kako i sekoj pat,ima periodi koga mislam deka te mrazam,koga te sakam,koga ne te gledam na jave,tuku na son,i mozam nikogas poveke da ne te vidam,ama kako bi mozela da te mrazam,zarem moze da go mrrazis nekoj koj si go sakala od 15 godini,nekoj koj ti se vrezal vo srceto i dusata pri prvata sredba,glasot
    tvoj kako uste da mi odeknuva vo usi,pominaa tolku godini,bevme tinejdzeri,sredniskolci,ne ni bilo pisano,pa sudbinata ne spoi mnogu godini podocna ,ama za sto?dali vredese? Mil moj sekogas ke te sakam samo tebe,kolku i da zvuci kako klise,dusata me boli za tebe,iako ne zasluzi,krivo mi e sto nikogas ne ti kazav kolku te sakam,e ovie zborovi mi tezat na dysa sekoj den se poveke,ama nisto ne bi smenila i da ti kazam...

На 2212, Minnie 1, sparklie и 11 други им се допаѓа ова.