Izgleda preska te izlazav deka odam da spijam bidejki eve sega odam. Vo sekoj slucaj imaj dobra nokj.
одамна сватив дека ти и јас сме ПРЕМНОГУ злато мое слични и фала ти што ме избриша од ф.б. и не фала де бе ми требаше за друштво за на журка НЕ сум заљубена во тебе не те свакам ШТО ПРАВИШ ДРАМИ ОД ТОА излегуваме заедно ти си бркаш девојка јас дечко се вракаме секој со своја срека со свој партнер ете толку.
Мило ми е што почна да менуваш некои работи Среќна сум.. многу Да ти кажам дека едвај чекам да те видам, нема потреба, си знаеш нели?
Ех... кога повторно ќе ни се сретнат погледите? Кога повторно ќе ја осетам топлината додека ме гледаш. Утре? За 5 дена? Нестрплива сум, возбудена, но сепак знам дека не можам да те имам.
Сите луѓе се во состојба да користат креативна визуализација , за да искреираат тоа што сакаат. Сите! И јас и ти, и новата култура на Марс што ќе ја откријат. Само што ТИ ја користиш за да се грижиш. Знаеш и грижата е креативно визуализирање. Всушност го креираш тоа што не го сакаш. Така да си знаеш. Еве освежи се, во чашата го има главниот детал. Неизоставен дел од твојот живот. Ама ти стои Фала и пријатно
Дојди и гушни ме. Пикни ми се под јорган, да се сакаме како некогаш. Најтешко ми е кога сум сама дома, а тебе те нема да ме топлиш.
хаха баш ме потсети на последната смс што му ја пратив на бившиот..да даде господ се убаво да ти е се да имаш од убаво поубаво ама НИКОГАШ да не си срекен со друга се на мене да те потсека
Oženićeš se ti i udaću se ja Al' plakaćemo znam, kad god se sretnemo Jer imali smo svi, osamnaest godina I nismo znali tad koliko možemo...
Те сакам и покрај тоа што ми го направи...На моменти те мразам,одвратен ми си!Но јас ја немам таа твоја Гордост.Биди среќен и оди си од мојот живот.Ти тоа го сакаш нели?
Не ми ја земај надежта која ми остана, те молам. Мразам кога те плаши далечината. Кога љубовта е доволно силна, километрите се само број. А сметам дека нашата е, па мислам дека е жално да не и дадеме шанса. Те обожавам човеку. Се надевам дека ќе бидеш повторно мој, а јас твоја... само твоја!
Знам дека ти ветив дека ќе дојдам... еве, се трудам нешто да направам да си го исполнам ветувањето. Искрено не можам да дочекам да те гушнам веќе.
Проклета нека е оваа љубов. Овие чувства што ме гушат, и не ми даваат да дишам слободно. Проклета да сум и јас што не можам да ги убијам.