многу ми е тешко што те гледам ваков....се плашам за тебе,се плашам за мене,се плашам за нас љубави....немам веке сили за проблеми,немам доста ми е се.... се надевам дека се ке заврши добро,оти незнам дали ке издржам
Зарем не ти здосади секој викенд нова,секое излавање нова..? А да бидеме за Нова Година заедно....или во новата година..... ништо страшно ќе си ќе си се ништо лошо не барам,само ова а може и ако сум расположена охххх мој сон..се овие зборови
Сори што немам многу време да одввојам за тебе деновиве но и на мене не ми лесно ... ќе ме сватиш ти знам ако не постоеше ти ќе требаше да те измислам после дождот си знаеш како е чекај го сонценцето кај и да е ќе изгрее
http://www.youtube.com/watch?v=3M3BQAc-nsQ Where the good times gone? All the stupid fun, And all that sh*ts we've done. Where the good times gone? Well I still don't know...
Безобразен еден, срамотилук! Во твојата канцеларија, а? Ц ц ц Леле бре едвај чекам да те видам и да ти се фрлам како претходниот пат, дури и бетер
http://www.youtube.com/watch?v=-opz0Guk9mI I'd catch a grenade for ya, Throw my hand on a blade for ya, I'd jump in front of a train for ya, You know I'd do anything for ya. I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for ya baby...
Тешко ти одолевам, како галениче си Море знаеш ти како да се милкаш. Ама кога? Да не е малку касно? Ќе продолжиш да си ваков? Ах, како не си имав малку покруто срце, какво што велиш дека имам, тогаш немаше ова галењево да “пали“. Ќе видиме, ќе видиме Прво да ми е убаво, па после... Јас само си пишувам во темава, а се што пишувам не се однесува на една иста личност Ајде ова е за тебе.
Boy I want to make you sweat sweat 'till you can't sweat no more, and if you cry out i'm gonna push it sum more-ore-ore
пошто страшно ме изнервира и лути сме 1 недела би му се изнавикала и после би го гушнала ама ете така е работата да не може ...
Mе разочара и се чувствувам повредено ! Ах колку сакам да те отсакам не си свесен.Сакам око да не ми трепне за тебе и на се поврзано со тебе да останам тотално рамнодушна Скапан идиоту!
zosto?ne mozam da te razberam ako me sakas zosto odis so drugi?zosto?ne mozam da prestanam da si go izgovaram toa zborce...site gi odbivam zaradi tebe a ti?ti sto pravis?ako tolku ti znacam zosto me macis vaka?zosto odis so drugi?ne mozam poveke so tebe da se zamaram...te brisev 100 pati no sega stvarno e kraj zasto ne mozam poveke...imav tolku mnogu raboti da ti kazam...ke ostanat neiskazani...sonuvav tolku raboti se nadevav bev ko malo dete no ti ja ubi taa detska radost vo mene...te sakav mnogu i prokleto mi e zal sto nikogas nema da mozam da ti ja pokazam taa ljubov...zosto ste vie maskite takvi?????zosto jas ne odam so bilo koj da se tesam?zosto?zasto ne mozam da gi podnesam negovite dopiri i baknezi zasto ne go sakam...kako vie mozete da bidete so nekoj sto ne go sakate pisam veke gluposti ajt so zdravje