Најголема грешка ми е што заборавам колку сум млада атрактивна и згодна. После толку време,денес посакав да сме скарани. Па човече на седмо небо сум,симпатијата ми лајкна слика од Јули. Ма само да трепнам мој е,а ти уште малку позанесувај се. Ако ти се вртиш по други,се вртат и по твојата златичко.Така оди тоа.
Грото од зборови, (не)докажани. Тежина од мисли, (не)искажани. Екот од тие коски е погласен и од солзите! Помогни си себе, помогни ми и мене .
Без разлика колку ми бил лош денот, знаеш да ме насмееш. Затоа си ми толку посебен. Затоа што не ми треба физичка близина со тебе, за да те осеќам дека си блиску.
1. Ме убиваш со монотонија, досада, незаинтересираност, и недостаток на посветеност, амбција, живот... Не знам веќе што да направам... Не бидува, те сакам, но избледуваш.... Зошто, не можам да прифатам каков стана! Имаш рок до кога ќе те трпам вака, после тоа продолжувам... Се сакав со тебе, се! Но, вака не можам, јас сакам живост, сакам игра, авантура, активност, нови достигнувања, предизвици, а не само стари спомени! 2. Те забележав затоа што ме уништуваше ова кај 1... Мислам, сигурно имало причина зошто сум те забележала баш тебе, затоа што јас не забележувам без причина. Ми остави многу важен прв впечаток. А и плус, погледот твој ме прободе, директно... Сега е крај на октомври, а јас одтогаш те имам видено само 3 пати! Знаеш колку сакав да те видам? Секој ден сакам. Не знам, нешто ми се случува со тебе, не знам што е, преголема страст, желба, опсесија, не знам, но убаво е.... Еј, ко тинејџерка се чувтвувам, те барам низ гужвите, одам на места кај што одиш ти, поминувам од твојата улица, но зошто, кога знам дека никогаш неможеме да бидеме заедно. П.с најубави се утрата кога се будам со срценце од тебе на инстаграм
Се чувствувам осамено. Крајно лошо. Постојано плачам и се нервирам и секакви мисли ми доаѓаат во мозок.. Понекогаш и твоето однесување и зборови ме повредуваат. Не ми помага твоето извини,не ми помагаат убавите зборови кои ми ги кажуваш. Не можам вака,се чувствувам како старица. Чувствувам дека се кршам.
Доволно време, живци изгубив со тебе и повеќе од доволно Не знам сега што ти е филмот, ме бараш, ама нашето заврши, а за нов почеток си се излагал. Не можам повеќе да се замарам со тебе, доста е. Оди од мојот живот, остави ме да спијам мирно, да живеам мирно и биди спремен кога ќе ме видиш некогаш со друг покрај мене.
Љубов моја! Дури и на ваков ден кога ќе те видам за мене огрева сонце. И не ми е гајле ако сама се повредувам со ова, ако сама си наштетувам со тоа што се држам во твоја близина, ми требаш. Како воздух ми требаш. Те сакам најмногу!
Znaes deka nemozam da se nasmeam i nemoj da dosaduvas so toa,i bev na kafe no si pominav uzasno,sega se cuvstvuvam vinovna zasto ispadnav,razocarana..mi falis premnogu da me pregrnes i da mi kazes deka ke bide podobro,da mi gi izbrises solzite i da me gusnes silno..
Знаеш, одамна веќе престанав да плачам, зато шо гледам дека нема смисла веќе, ми рече да бидам среќна и еве сум, баш ми е добро во животот да ти кажам право, но тебе уште те нема, нека Ко ќе ме видиш со друг, среќна насмеана ќе жалиш знам, ама јас нема да бидам крива, јас жалам за се шо се деси во животот твој и од сега натаму се најубаво ти посакувам. Јас повеќе тебе не те молам, нема да те молам да останиш, нема да те молам да бидиме заедно, можи бев и премногу заблудена со фактот дека јас и ти сме судени да бидиме заедно. Но некогаш ако универзумот решил за јас и ти да сме заедно се ќе си дојди на своето место, се она шо напишав погоре искрено овај пат го мислам, и сакам да можам да престанам да мислам на тебе, и то знам дека ќе се деси еден ден. Од мене најискрено ти посакувам се најубаво. Ова е последен пост што го пишам овде за тебе.
Od kade taa nasmevka na tvoeto lice koga me vide? Od kade izleze toa deka ti e milo sto me gledas? Nemoj. Mrazam da me gledas i da mi se smees. I koga ke me vidis svrti se kon taa do tebe, a ne kon mene. Se nadevam deka zdobole mojot pogled koj znacese ti si nekoj koj ne sakam nikogas poveke da go sretnam vo zivotot. Go sakam onoj koj spie i se budi kraj mene, poveke od se. Srekna sum. A ti prestani da mi izleguvas na sekoj cekor. Vrati se vo minatoto i ostani si tamu. Glupak be !
дипломате, веке не сум заинтересирана за тебе сакаш појави се сакаш не(штета не ме запозна со права косичка) кога ке ме видиш со некое мажиште со мускули немој да се чудишhug: