За мојот ден направи да се чувствувам посебно пеејќи една наша драга песна пред куп луѓе, па еве да ти вратам со една друга, исто така наша драга. Твој ден е, уживај во него!
Ќе ти бидам тажната насмевка во секоја залутана мисла. Ќе го бараш назад секој игнориран повик,и секоја непрочитана порака.
Љубов моја. Полудувам кога ме гледаш. Го губам разумот. Не претерувам. Не знам што има во тој твој поглед што ме прави да се чувствувам така, и после толку години не успеав да дознаам. Ме гледаш како да сакаш нешто од мене, но погледот ти е стиден. Толку студен, а во мене палиш оган. Синилото во твоите очи ме излудува. Очите ти се како океан, како небо. Зошто не можам да бидам разумна? Те сакам најмногу!
Чудно ми е што не правиме муабет.. многу ми недостигаш. Ми фали да прочитам порака за добра ноќ. Неможам, и мислам дека никогаш нема да се навикнам и сеедно да ми биде..
Нека ни се множат срце. Душава ми ја грееш, уживам во твое друштво, тоа што ме опсипуваш со внимание и постојана грижа, полн си со најубави зборови. Ти благодарам што ми го разубавуваш овој ужасен период од животов. Се надевам дека и јас го надополнувам твојот на истиот начин. Песнава, винце и ние под ќебенце, пијани од љубавиииии, хахаа Те сакам најмногу. Твое малинче
Мене вака одамна не ми се преобраќало кај желудникот кога ќе видам или чујам некој. И убаво е, среќна сум што се потсетувам одново. Бјутифул стрејнџр, мој ќе си па што сака нека е. Мислам дека нешто прекрасно е на повидок, моето внатрешно гласче силно го извикува тоа.
A be ti ubo si vikas, ali znajs tvrdoglavost. Dodeka sama ne se uveram dzabe mi trubis. Ne deka ne ti veruvam, ama takva sum :/ Cek, daj mi uste malku vreme. Te molam. Te molam. Dobra nokj ♥
Што е? Сфати дека никоја нема да те сака како што јас те сакаВ? Не ми требаш сега, имам прекрасен човек до мене.
aли го сакаш чим пишуваш за него во темава,а не за прекрасниот човек до тебе. п.с би му рекла, ми недостигаш, многу. Те сакам најмногу