Не молчи... Не е фер... После толку години знам дека имаме уште многу работи да си кажеме... Јас... Јас сеуште ти верувам безусловно, сеуште сум заразена со твојата искреност, магичност, непосредност... Дојди пак... Подај ми рака... Направи повторно да се заљубам во тебе... За навек нека биде овој пат...
Не ме гледај в очи. Таму, нема веќе радост. А, ме издаваат. Очите не лажат. На секој еден му зборуваат за тебе. На големо раскажуваат колку многу те сакам. Ама, не секоја љубов е среќна. Има и такви љубови кои се тажни. Невозможни и сурови. Љубови кои болат, љубови кои подгрбавуваат. Ете, и мене ми се случува една таква. Тажна. Никогаш нема да го види светлото на денот. Гние страста на свилените чаршафи. Посакувам да беше поинаку. Да беше баш ти, човекот на мојот живот. Да сонував дека еден ден ќе бидеш татко на мојата ќерка. Ама не бадијала рекле, дека најголемите љубови се тешки. Се растажив бе. Еден и единствен. Несуден. Бескрајно ќе ти бидам благодарна за раката што ме спаси кога ми беше најпотребна. И ќе бидам среќна ако најдеш љубов еден ден. Одамна не сум те видела. Многу одамна. Веќе можеби и три години поминаа. А се уште ми доаѓаш често на сон, не само во мисли. Таму си секој ден, и во срцево кое желно чека еден миг.
Абе уклучи се, пиши ми, кажи ми дека си добро, почни ми тема за факултето и почни да се жалеш дека имаш многу за учење. Па макар и рандом да почнеш да ми пишеш како сакаш да го шеташ светот. Уште еднаш опсипи ме комплименти и кажи ми дека ти недостигам. Макар и на 5 минути да ме ѕивнеш, среќна ќе сум!
Љубов моја. Си мислам дека оддалеку ми се слуша срцево кога се приближуваш до мене. И кога се правиме дека не се забележуваме. Претешко е затоа што е забрането, невозможно. Со години копнеам за тебе. Сите знаат за тебе. Сите што ме знаат знаат колку страдам. И не ми е срам, не ми е страв. И продолжувам да чекам на истото место. Не можам да ја заборавам твојата прегратка. Да знаев дека е последна ќе те сниснев посилно. И ќе те држев подолго. Ах уште еднаш да се вратам во твојата прегратка, барем уште еднаш. Те сакам најмногу!
Ми дејствуваш како кофеин - од тебе не можам да заспијам. А сепак, обожавам прекумерно да те конзумирам
Sto znacat ovie sonovi? Tolku cestl,sto me plasi...Zosto koga sum srekna so nego i mnogu go sakam? Mislev deka kosmarot zavrsi,gi zakopav spomenite. I ne te mislam,ne te spomnuvam,no sepak mi doagas na son. Ne sakam da se budam od son zaradi tebe. Samo son,a sepak me budi silno srcebienje,mi trpne celoto telo. Samo sakam da zavrsi ova izmacuvanje. Sakaam da uzivam vo svojata sreka. Ostani tamu kade sto si,podaleku od mene.
Те прочитав сега зошто да не (баба која баба бре) не се прави толку возрасна. Рефке ти си права тинејџерка супер си
Aман бе ја претера ако немаш доволно пари јас не сум крива , најди си друга работа ти кажав не сум должна јас цела плата за тебе да ја трошам.