^Не го ценат додека го имат, а кога ке видат дека може да го изгубат тогаш се умилкуваат.Или кога е изгубено, тогаш ке почнат да молат.Ма нека одјебат. Воопшто да не се јавиш.Ич не ми е гајле.Твоите зборови нема да престанат да болат толку лесно. Несакам очи да ти видам.Ма гони се у курац.Се падна во вода.
Ме топиш кога ме гледаш со тие мили очи, ме гледаш на посебен начин. Ме галиш толку нежно, а ме гушкаш толку силно што се губам во тебе, се претопувам во твојата топлина. Не сакам никогаш да ме пуштиш... Можно ли е да биде толку голема љубовта меѓу нас? Можно ли е да е толку силна и голема што ќе продолжи да постои како ехо дури и ние откако ќе прекинеме да постоиме...
Прееска мајка ми ми вели дека сеуште те сакала за зет... Ќе сме ја имале најубавата приказна за раскажување на нашите деца... Можеби, еден ден... Кога ќе престанеме ние двајца да бидеме деца... Дотогаш... Who knows?! Време ќе покажи...
И не морам да ти кажам, ти веќе знаеш дека деновиве сонот не ми е најдобар пријател... И не мора да ми кажеш, јас веќе знам дека повикот во глуво доба е твој... И не морам да ти кажам , ти веќе знаеш дека „Да ме нема ко би те ко смртти волео..“ на тебе веќе мириса... И не мора да ми кажеш, јас веќе знам дека ме потсетуваш дека уште сум жива, дека за љубов сум спремна... И не морам да ти кажам, ти веќе знаеш дека под мустаќ се подсмевам на пораката „Маж само еднаш во животот сака вака мори...“ А толку мора да си кажеме....
Љубов моја. Секогаш те чекам, и ќе те чекам на нашето старо место. Не сакам да го нарекувам така зашто ми се чини дека беше вчера, Се она што го доживеавме е толку живо во мене. Живо е но мене ме убива. Те сакам најмногу!
Денес сум невозможна и многу љубоморна но ти добро ме познаваш и добро е што не ми љут иако заслужувам.
И после толку год секое утро и секоја вечер ми праќаш порака за добро утро/вечер Совршен си. Единствен. Те сакам ❤
Ја поддржувам борбата за машкото здравје, но исто така па и се радувам што кај и да е ќе го избричиш бркот и ќе се вратиш на мазно, па брада. Ич не ти стојат бркови!!!!!!!!!!!! Околу љубовта мислам дека сме на чисто. Спремај се да ти ги зденам ладните раце и нозе хихихихихи.
Денес е еден од оние убави денови во животот за кој вреди да чекаш, добредојде. sefa geldin, hoşgeldin!
Претеруваш. А јас ти дозволувам. За срамота. Не мислев дека до ова ќе дојдеме. Жално е. Не знам што понатаму. И страв ми е. А тебе не ти е гајле... Супер
Ако нешто мразам кај тебе, е тоа што заспиваш на пола филм Секогаш! Ама па после си мислам, океј, може да имаш и многу пострашни мани