A bee ne se izvinuvaj nego misli mu jaI tvojata vaka negde za tebe da ne kaziit A be mazista be, od takt ne vadite
Хмммм зашто даму ја мислам бре кукле прво јас кокошарникот си го завршувам хахахха. А за вадење од такт е па нечини се да е еднотактно подобро да е двотактна работава. И подобро да ме борат одколку да ме заборават хаххахаха. И извинувањето е доблест . Ако тој е раноспиец хахаха тогаш комшискиот петел ќе дојде
Како магија исчезна од мојот живот конечно, имам чуство нека никогаш и не си бил ни дел од него. Без тебе во моите мисли, мојот живот, во мојот ден е прекрасно, не знаш какво е чуството, конечно имам мир. А и не ме интересира дали јас ти недостигам уште и да ти недостигам ќе ти помине. Збогум за секогаш
Љубов моја. Твојата убавина ми ја исполнува душата. Но твојата ладнокрвност полека ме убива. Оваа болка е толку слатка што не сакам да се откажам од неа. Зависна сум од тебе. Ти си ми како најсилната дрога. Не сакам и не можам без тебе. Иако сама се повредувам. Те сакам најмногу!
Pak me rastazi. Pak mi go skrsi srceto. Pak mi ja rastazi dusata. Znaes li kako e da ti bide tazna dusata? M? Neznaes. Nemas dusa. Da imase ke znaese kako e I nemase da me rastazuvas vaka <\3
После толку време повторно ми влезе во животот, тивко, но толку силно те слушав што посакав засекогаш да бидеш тука... И кога замина, замина пак тивко... Ме остави да ја почувствувам најгласната празнина во душава, одекнувајќи како ехо во празна соба... Не те обвинувам воопшто... Сфатив конечно, исто како и паричката што има две страни... Ти за мене претставуваше надеж за почеток на нешто ново и убаво, продолжение на нешто почнало многу одамна... Јас за тебе бев само крајот на една детска и искрена љубов, крајот на една енигма...
Што би му кажала??? Нема што да му кажувам, има да го здробам од ќотег! Кај те сретнав, кај се зацрнив... дибек еден.
Сума сумарум, твојов коан би гласел вака : "Биди тука, биди доволно блиску ....немој случајно да отидеш, ама немој ни премногу да бараш. Почекај да се отворам доволно,да можам да ти се искажам, па тогаш можда би можеле да имаме еден убав, поразличен однос" А мене ми е супер, баш ми е лесно и пријатно. Ти само гради си ѕидови свои, само оградувај се, еве гледам ги прерипуваш. И сам знаеш, од тоа што ти е страв, тоа расте.