1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.115
    You're my Pou :rofl::rofl:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја!
    Кога некој ќе ме праша дали сум добра, одговарам дека сум. Но ти знаеш дека не сум. Најмногу боли кога поминуваш покрај мене. Секогаш брзаш некаде. Не ме погледнуваш. За тебе сум никој и ништо, знам. Знаев уште кога почнав со ова. Знаев дека секогаш за тебе ќе бидам никој.
    Никако од глава да ги извадам нашите убави сеќавања, убави денови. Колку боли кога некој ти остава такви сеќавања, и си заминува. Всушност не си заминува, тука е, покрај тебе, но исто како да не е. Затоа што не сакаш да знаеш за мене. Не сакаш да видиш колку страдам и не сакаш да знаеш дека секој ден за мене е пекол.
    Не можам да те извадам од срцево и покрај се. Сакам уште еднаш тоа да ти го кажам.
    Те сакам најмногу! :inlove::l:

На Adi888 и ana-sweet им се допаѓа ова.
  3. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Не сум веќе мала и наивна. Пораснав. Ти ме порасна. Ти ги научив тактиките и сега почнувам на тебе да ги користам... Немаш право да се лутиш ко ќе те игнорирам, ни да се жалиш ко ќе се правам дека ми е баш скроз сеедно... Оти учев од најдобриот љубов, учев од тебе. Нова песна почнуваме сега, сфатив дека секоја врска е игра до негде. И декс машкото его се крева можи и несвесно ама со одредени постапки ти го хранам. Нема поќе.... Иначе да, уште те сакам тикве едно :wasntme: само попаметно ќе те сакам, со резерва.

На deskarada, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, anichka94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Мене не ми фалиш ти,си фалам јас,си фалам онаа јас кога бев со тебе.

На deskarada, Mrs.Cuper, purple..m и 4 други им се допаѓа ова.
  5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Бројам минути и секунди до следниот бакнеж :*

6. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    До пред некое време во истава соба лежевме еден до друг, трескавме глупости, се смеевме, си ги меревме дланките а сега... Ти на едниот крај од собава, јас на другиот, ти си играш некакви игри а јас се прашувам што се случи со нас вака наеднаш, од каде овој студ меѓу нас...

На deskarada, Mrs.Cuper, mal.ecka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.410
    Допаѓања:
    2.675
    И кој за тебе и да ме праша ќе речам ти си минато веќе,а знае срце дека е лага,ти се уште си ми се...

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Тоа што те запознав ми е една од најпозитивните работи годинава.
    Ќе ти го кажам ова на наредна средба.

Те гушкам, силно! :l:

На deskarada, Mrs.Cuper, purple..m и 3 други им се допаѓа ова.
  9. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    И јас би му го кажала ова дефинитивно на следната средбаа :l:

На Be-yO-nCe и Ingvild им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    му благодарам на господ што ми дозволи да те видам колега:*:hug::$
    тооооооолку сме слични ама ретко се гледаме
    леле Господе многу ми се допагаш:*:hug::$

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Јас го направив потребното, ти промени се, прво за себе.

На purple..m и crazylady им се допаѓа ова.
  12. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Те мислам....

На Be-yO-nCe, deskarada, Adi888 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    4.701
    Фала! Да не беше ти немаше никогаш да тргнам на друго место да си ја барам својата среќа!

На kjukli и crazylady им се допаѓа ова.
  14. MightyAries

MightyAries Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    61
    Велам, остави ме. Тивко те оттурнувам од себе.
    Уште една ноќ затемнета од глутница лаги и ништо повеќе. Празен лист хартија за да ги искажам чувствата и избришани пораки кои мораше да ги прочиташ. И само една вистина. Кога сакаш нешто да потрае, не си признавај ниту себеси дека започнало. Немој да си го корнеш срцето со нереални очекувања, не си ја растргнувај кревката кожа со надеж, не молчи пред темнината за да зборуваш со сонцето.
    Никогаш нема да бидам способна да те мразам. Ниту бар да не те сакам.
    Дури и кога би те заборавила, твојот мирис би останал во моите пори. А моите раце како безживотни малечки стапчиња од коски и крв, вечно ќе болат во твоето отсуство. Полусмрзнати и осамени, ќе се вкочануваат и тресат и во најврелите летни ноќи. Оваа ужасна болка ќе ја вкусувам секогаш кога ќе се осмелам да погледнам во своите мисли.
    Каде си ти? А, каде сум јас?
    Остатоците од нас лежат на дното на самата мизерија. Очајно ти го барав погледот во топлата луѓе несвесно чувствувајќи дека всушност се барам себеси.
    Јас сум само обичен смртник, повторувам. Среќата никогаш не ми била наменета мене.
    Никогаш не се обидов да те удавам во вирчињата од кои ми е потопена душава, во спротива, сакав да ти помогнам да го препливаш океанот направен од љубов кој заради некои други лажни луѓе, го исплакав само за тебе.
    Замина без збор. Остави пустина полна тивки, осамени ноќи полни исчекување и притаени ерупции болка кои никогаш не се осмелија да излезат за да не го уништат тивкиот пејсаж.
    А јас во целата болка сум подготвена да ја пронајдам својата среќа само ако некој дојде и ми шепне дека ти си ја пронашол својата, ете бар таму, далеку од мене.
    Целата вселена чека на тебе, љубен. Се надевам дека ќе биде љубезна кон тебе. Не заборавај дека ниту земјата, ниту небото а ниту облаците не ги поштедиле оние полни злоба и подла безначајност. Истискај го гневот од својата душа во малечки украсни шишенца парфем кој ќе го истурам на вратот.
    Никогаш не си ги крши рацете, нозете ниту желбите за да се вклопиш помеѓу оние чии бои не изгледаат убаво на твоето лице. Насликај сосем нова слика користејќи ги мелодичните нијанси скриени во коморите на твоето срце. Подари и ги сите мои омилени ѕвезди, дури и кога тоа би значело дека моите ноќи ќе бидат најтемни. Не се грижи за мене и не барај иднина во своето минато. Живеј во меката сончева прегратка. Создади нов свет.

На natemila, anichka94 и zekzeki им се допаѓа ова.
  15. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    E shto da ti kazam...
    Ne ti se javuvam za da ne kazam nesto so ne treba ...

На Спасееееее, natemila и Crna Dama им се допаѓа ова.
  16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Пред некој ден барајќи нешто друго, тарашкав низ кутијата споменар. Знаеш дека чувам се' и сешто, од споменари и дневници, до љубовни писменца, честитки и секакви влезници. Меѓу другото, ми дојдоа при рака билетите од кино, од нашиот прв „дејт”.

Се сеќавам колку бев скептична и колку мислев дека тоа ќе биде нашето прво и последно излегување. Го осудив на пропаст уште пред да почне. Си се прашував зошто воопшто прифатив да излезам со некој со кого очигледно немам допирни точки.
    Се' до моментот кога филмот заврши, а нас ни тргна муабетот. Не се сеќавам во колку се вратив дома, ама знам дека 3-4 пати го вртевме истиот круг во моево маало, зашто не можевме да се доискажеме.
    Години подоцна, пак знаеме да останеме по цела ноќ и да си правиме муабет на најразлични теми. Да си раскажуваме случки, да филозофираме, да дискутираме и да се натегаме кога не мислиме исто. Само што сега тоа го правиме гушнати. А јас можам да си дозволам да те удрам со перница ако ме изнервираш :wasntme:

На Buttterfly, kjukli, deskarada и 17 други им се допаѓа ова.
  17. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Леле... Каква телепатија!

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.115
    Поу,секој ден сме се повеќе и повеќе забегани.

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dilay

Dilay Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    40
    Многу сум среќна што имам човек како тебе во животот. Те сакам.

На crazylady, ivana--aerodrom и blueberry93 им се допаѓа ова.
  20. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Единствен си ми :l:

На Crna Dama и natemila им се допаѓа ова.