ете толку со тебе море да даде господ да најдеш некоја маста да ти ја вади ама ич не ми е жал за тебе! за фрери, само така!
Te molam trgni mi se od glava. Ne mi se pojavuvaj pred oci sekoj den. Te molam.. ZNam deka si lazno gjubre, nemoj, ne mi go pomatuvaj umov. Nemoj! Begaj od mene te molam, greska si, belja si,grev si. Ne me gledaj taka, I samiot znaes deka pomegu nas nemoze nisto da imat, ne se zanesuvaj I ti. Te molam. Strav mi e da ja otvoram taa prokleta vrata na koja dva pati se aknav vo tebe Prviot pat I ne bese strasno, ama, vtoriot pat, dvajcata so ista reakcija...tie pogledi.. Ne mi zboruvaj taka, ne mi nosi kafe, ne mi nosi nisto, ne me baraj, TE MOLAM. Pa uste trebase da te prasaat dali sum bila jas tvojata sopruga Srcevo ke mi iskoci, ne mi go pravi ova, nemoj, nemoj,nemoj.... Eh Da Si Melem Lijek Ja Bih Ruke Podigla Do Neba Al Ti Si Samo Grijeh A To Nije Ono Sto Mi Treba.... Ke mi ja odmilis rabotava da si znaes..ama ne, trcajki odam za da te vidam ay.. Velat deka imame nekoja rodninska vrska, bas ke se rasprasam. Daj boze da nemame.. ...ovaa..da imame :/
Изгледа забегано, скролам низ фб и ми испаѓа ова.... По едно 10мин.Повторно нешто Марфи.. Дај те молам Она истото ко што ти кажував дека вечерта си ми ѕвонел во 12 и 31,а јас наредниот ден сум ти ѕвонела токму тогаш... Имаш да кажеш нешто, синоок? Јас, ти и клупата кај Ченто И она твоето :Што си му правела на претходниот дечко ' занесен од страсниот бакнеж со јазик.... Ми треперат пеперутки дури се сеќавам....
ti svakas deka koga ke ti go cujam glasot srceto ke mi izleze krvta mi se smrznuva, ne daj boze ke me slupa nesto; sto ke pravat siroti moive bez mene a uste mi zvonis vo 11 navecerme zvonis daj mi vreme da ve zaboravam i tebe i posledniot bisi ME BOLITEEEEEEEE!!!!!!!
Љубов моја. Ти си поезија. Ти си среќа и тага. Го пијам жедно секое твое движење. Секое подигање на твоите гради додека дишеш. Се уште сум исто толку вљубена во тебе, како и првиот ден. Се уште сум толку наивна. Но не ми пречи. Те сакам најмногу!
Имам чувство дека ми ги читаш мислите, дека знаеш како ми е без да знаеш нешто за мене... Дека се прашуваш дали мислам на тебе. Дека ја наведнуваш главата кога ќе ме видиш и срцето ти чука, а кога одминувам се вртиш да ме видиш пак.. Имам чувство дека се што чувтвувам јас, чувствуваш и ти... Штета што имаме чувства, а немаме храброст!
Убаво си викаш, ќе ти биде криво еден ден зошо вака си се испонашал. Ама кога ќе дојде тој ден, обратни ќе се улогите. Ќе видиш како боли. Јас може ќе поминам низ сито и решето следниов период, ама ќе ми поминеш. Јас тебе нема да ти поминам. И нека те боли, и нека ти е криво. Јас кога сакам можам да ти го направам светот песна, ама не сакаш да ме имаш за непријател.