леле бивши како пагаш на мои провокации нешто невидено исто како оној што ми значеше пред неколку години_боже кој ме проколна кафеави очи да ме следат тоооолку време си го имаме меракот само незнам до каде води оваа работа* да видиме времето што ке донесе;јас со друг, ти со друга; a посебен си ми*
Ти посакав среќа, а сега не знам зошто сум тажна кога гледам дека ја најде. Многу ме повреди, па таа малку гордост што ми остана, ме натера да соберам сила и да ти кажам збогум засекогаш. Сега гледам си ја најде таа што ја бараше, го најдов и јас оној кој ме сака и заслужува. Среќни сме и двајцата, но ете срцето ми се кине зошто мораше да е вака, да не можеме заедно да бидеме тоа што сме со нив. Но нема да се лажам, знам дека егото е тоа што ме боли. Ти дадов многу, а никогаш не се однесуваше со мене како со неа. Веројатно беше полесно кога мислев дека срцето ти е ледено, повеќе боли кога знам дека така било со мене, а не и со некоја друга што вистински ја сакаш. Но ќе бидам поголемата личност и нема да ти посакам ист крај. Ти посакувам само да се сетиш каде згреши со нас и да ја направиш најсакана девојка на светот! Јас тоа од тебе никогаш не го почувствував...
Јас и ти да се слагаме и да се договориме што и како,а за другите да ти кажам баш и не ми е галје. Едно сме нели, не ми треба никој да ми се меша и да ми паметува !
Ne mi go pravi ova te molam, znaci te molam. Podaleku od mene. Edvaj se vozdrzuvam I gi drzam cuvstvata pod kontrola, ama ke mi izlezat, ete toa se plasam. Ne me prasvi kako sum na toj nacin, kolku sto e dobro tolku e I loso I strasno, ma da voopsto nee dobro. Ne mi davaj lek, ne mi nosi caj, ne mi nosi nisto, ne sakam nisto samo podaleku od mene, ete toa sakam!!! Najmalku sto sakam e da sum rasipuvac na toplo semejstvo, ma da sto I nee bas toplo tvoeto ama toa e vas problem. Ne sakam da rasturam semejstvo, ne me teraj na toa, ne me teraj kucka da bidam narecena od strana na zena ti I majkati, a kjerkati? Sto ke bide so toa nevino dusice? Nekjam ni da pomislam. Trgni mi se od glava, od pred oci I odnesuvajse so mene kako so site ostanati, ne me gledaj taka TE MOLAM!
Те видов денес, пеперутките се неизбежни , едноставно знам не смеам да мислам на тебе но, не можам против себе едноставно не можам! До кога вака !?
Денес ти е роденден мил мој.Пред еден час малку фалеше да ги изберам добро познатите бројки и да ти се јавам. Лани ти посакав се најубаво се што сакаш да ти се исполни,а ти ме гушна силно и ми кажа ова го сакам,сакам да си тука секогаш.Седевме на маса со твоите,многи големи зборови се кажаа и големи планови се направија.Денес после една година се прашувам дали навистина така сакаше?Денес што сме јас и ти?Дали денес помисли на мене,дали ти се врати сликата од лани?Предолго време не сме заедно,не знам ништо за тебе,кај си,што правиш дали си среќен или тажен.Странци!Ми фалиш многу!И можеби секој 19.12 ќе биде и убав и тажен ден за мене.Премногу ми е да фрлам четири години од животот,но што е тука е,учам да живеам со оваа болка.И како поминува времето се повеќе сум свесна дека никогаш повторно нема да сакам.Ти среќнику не знаеш колку си сакан.Биди ми жив и здрав. Среќен роденден најмил мој!
Kaj sama se spravuvam so site problemi pa uste sebicna sum bila.Edna den da si gi smenime mestata ke poludis.. i gjabe zvonis ne ti krevam seuste sum ti luta.
Уште пред да кажев нешто или кога мислев да прашам ти ќе ми речеше, кажи Така ме читаше, ме познаваше, по дишењето ме познаваше, дури јас самата не се познавам толку колку ти шо ме познаваше. Дали знаеш дека разделба со бакнежи и прегратки боли, таква разделба најмногу боли. Сега знам дека ќе те болам долго време, ќе ти бидам болка во животот. Можеби и по неколку години кога би се сретнале на пат потајно би копнееле и тагувале еден за друг, ама ти повеќе изгуби од мене и свесен си за тоа.