Би му кажала дека го сакам.Даааа!Да тоа реков!Го сакаааам!!Не би имало друга причина што сум тука а го оставам да спие бидеќи утре ќе има напорен ден.Тивка сум како пердув.Го слушам како диши,тони во сон.Обожавам да го гледам вака ранлив,нежен.Совршенство е тој мое.Да,да мое!Мене ми припаѓа! Цел живот го чекав..Не го пуштам сега!
Подобро да молчам зошто ако почнам да зборам нема да биде добро. Освести се што правиш, пред да го убиеш тоа што го чувствувам за тебе. Не те замолувам заради мене, туку заради нас.
Абе, како да ти кажам... џабе е се. Кочи. Нема да бидеме у врска, ни погоре ни подоле, не сакам ништо. После цели шест години колку и да сметаш дека си пораснал и созреал, не си, еве ти кажувам, осеќам и знам дека не си. Ист си ко тогаш. Џабе ми обеќаш брда долини, симнување ѕвезди месечини шотијазнам, нема потреба ама стварно. Знам дека бевме помали, денес се смееме на тие глупости ама џабе е, не ме грее исто сонце како тогаш. За општо добро, кочи и ти, не инсистирај повеќе остај ме, добро ми е вака...
Сакам секоја болка која ми ја нанесуваш,три пати појако да ја почувствуваш,секоја солза што ја пролевам три пати повеќе да ја исплачеш,секоја мака,кошмар и немир три пати појако да те измачуваат,едноставно сакам да ти биде, онака како што ми е мене од тебе.
Понекогаш се прашувам што уште барам со тебе? Дали воопшто ме сакаш? Дали ти значи оваа љубов? Дали те боли душата колку мене? Вреди ли да се борам? Зошто по ѓаволите, е толку тешко да се откажам од тебе? Зошто?
би ти се јавила сега само да ти кажам дека те сакам и ми фалиш.... ама утре си прва смена па да не те будам во ова време или да те разбудам и да муабетиме со часови?
Te sonuvav.. Tolku ubavo. Se brkavme vo sneg ko mali deca I sega? Kako ke te poglednam denes ako mi se pojavis pred oci a sigurno ke mi se pojavis?! Ahh sto e ova Gospode?! Dane se zaletam da ti go raskazam sonot Kakvo li e ova cuvstvo, sto li znaci? Nesmee nikakva bliskost da se sluci denes pomegju nas. Nesmees nisto da mi zbotuvas, nemoj, ke ti se frlam ke te gusnam . Nemoj!!! Podaleku od mene!!
Хаха прв пат ме изнервира за глупости..... или пак можеби не е до тебе. Можеби е само до моето ПМС. Како и да еее...ме интересира кој прв ќе попуштиии. Двајца овни во борбааа
Ми ја топлиш душата...Сакам да трае и трае...Не знам зошто ама осеќам дека сакам да остарам со тебе,покрај тебе..Баш таму,во таа куќа,во таа соба,на тој кревет,во твои прегратки!
Знаеш, никој не знае за тебе, а нов си. Те чувам во тајност и поинтересно ми е, а вака е баш вака се чувствувам сигурно со тебе.
Sto da ti kazam...dalu e malju ili mnogu...ti bese taa svetla tocka koja mi dade sila da prodolzam ponatamu...ti napravi da se pocuvstvuvam silna I da kazam stop, da zastan da stavam kraj na nwkou raboti I da prodolzam ponatamu. Blagodareniw na tebe svativ deka ljubovta ne e ponizuvanje, ostavanje na sopstvenite sonista za smetka na tugjite. Ti me izdigna tolku visoko a jas izgleda te tresnav od zemha. Ne deka si bezgresen I ti si imase momenti koi ne bea ok, no vo sporesba sepak si daleky podobar. Na momenti pomisluvam deka ti go dolzam zivotot. Da ne bese ti koj znae kako ke zavrsev. I za vozvrat na se ova I mnogu poveke ne kazano jas te ostaviv. Prosti mi ako mozes.