Абе сончко на што се должи тоа позитивно расположение од сабајле??? Од сношти ли? Јас сум предизвикала за да се разбудиш толку среќен? Или се преценувам? Имај убав ден, вака насмејан и ведар те сакам повеќе отоколку заглавен со обврски и со загрижено фаце! Еве ти бакне , на ти и гушка
Ај бе мило да одиме оваа вечер... Може друга вечер да дојде братучедот... Многу сакам да одиме вечер, сакам да те претставам на оние што те немат запознато...
ЗАБОВАВИ НА СЕ ЗАБОРАВИ КОГА ТЕ НЕМА КРАЈ МЕНЕ... ЗАБОРАВИ ЉУБОВ, ЗАБОРАВИ СРЕЌА, ЗАБОРАВИ СЕ... Ми требаше,но те немаше! Иако бев со тебе, никогаш не беше мој! Никогаш... А нема ни да бидеш,затоа што сега за тебе е рано, а подоцна можеби ќе биде доцна.. Како и да е, ти посакувам среќа со неа, биди најсреќен..Но не се враќај... Оди од мене! Уживај со неа! Дури сега ми се отворија очите, ех во какво г**** сум била заљубена! Не сфаќаш сум те бранела од сите,секогаш на твоја страна, на секоја твоја глупост, само се насмевнував... А ТИ!? А ТИ!? Што направи за мене? ШТООООООО!? Само не уништи, ме повреди..Знаеше дека те сакам, иии што!? Не си бил ти виновен што те родила мајка ти така убав! Браво бе злато, браво! Ете ти сега го добиваш тоа што го сакаш од неа,тоа што од мене не го доби, да имаш право јас сум дете, но ти не знаеш дека децата сакаат најискрено! Ех, можеби некогаш ќе се освестиш,а можеби и не!Ќе ме побараш некогаш пак, кога сите ќе те остават сам, ќе се сетиш на мене, но се плашам дека ќе биде премногу доцна!Жалиш за мојата ситуација сега,а ми велиш има време можеби ќе бидеме заедно во иднина! ЕПА НЕ, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ нема да бидам со тебе!Секој ден се повеќе и повеќе разочарувања, епа не сакам повторно да минувам низ истото, НЕ НЕ, благодарам злато. Уживај во животот, се најубаво од се срце! А јас..јас ќе продолжам како досега,така и понатаму,само појака! Нема повеќе солзи,депресии! Збогум љубов.
Фала мило што си ја остави работата за да заминеме на роденден... Аххх те љубам најмногу на светот, премногу !!! Ајде доаѓај си да одиме, пат долг не' чека
Дали знаеш колку сега моментално сакам да те гушнам и стиснам онака најсилно како што знам додека плачам и липам да ме галиш и да ме слушаш па после по брза постапка да ме развеселиш ? Дали си свесен колку ми требаш ? И колку те сакам ? Знам да претерам и јас ... но се што ке кажам или направам е чисто од љубов. Глупчо еден !
Ma, sve to najbolje sto na tebi je sve to mojih ruku delo je ti si potpis moj i kad odes njoj nju samo malo vise htelo je.......kad od nule stotku napravis, tu stotku tudje ruke najlakse trose... Овие стихови му ги кажувам цел ден.
Знам згрешив..дури сега сфаќам премногу доцна... сепак се надевам дека барем уште еднаш ќе ме гушниш силно како што знаеш само ти
Дури сега сватив дека досега сум била сама на светов...лоши моменти од детството се скриени во мене...но откако ти влезе во мојот живот ...ден за ден чуствувам дека ти претставуваш многу за мене... цврсто ме тера да мислам дека ќе биде подобро... дека само со тебе се чувствувам дека постојам... Ти благодарам за твојата топлина ... Те сака твоето зајче mwaaaaaa
... Душиче мое,денеска некако посебно сакам да ти кажам ТЕ САКАМ Немој да мислиш дека ова се должи на синоќешните заборавени во рерна и изгорени пици Само така ми дојде...да ти кажам,колку сум среќна што секој ден го правиш да биде посебен
тата, треба да частиш, није у реду радост ти да кријеш......... Се шалам малце, ајде де..ќе се видиме ово оно..ако не добијам до тогаш
We MUST slow down, and we will... како сакаш сфати. не дека не сакам да бидам со тебе, ама не можам секој ден по цел ден, не можам, многу ми е и да, другарките секогаш ќе ми бидат на прво место, затоа што кога тебе те снемуваше нив ги имаше