Што да ти кажаамм........ме полуде. Ми се смени животот. Премногу се зближуваме а тоа не плаши и двајцата. Ноо да оставиме да е убаво додека траеее
Не мислев дека некогаш ќе стојам простум со рацете во џеб додека ти ме гушкаш на одење. Совршен крај на една проклета година.
Само да знаеш дека тоа што го пишав не го мислев сериозно ама воопшто. Викаат далечината била тест за вистинска љубов, епа нашиот испадна негативен. Секоја вечер редовно седам до доцна, ете незнам зошто наводно ја читам книгата или гледам некој филм, додека воедно го држам телефонот во рака и чекам твоја порака или твој повик. Ама залудно чекам кога те нема, толку брзо ме заборави, за само неколку часа веќе ме замени со друга. Што да ти кажам повеќе незнам, мислам дека повеќе немаме што да си кажеме еден на друг. Само немој кога ќе се вратиш таму од каде што си, да ме убедуваш преку други да се смириме оти тоа нема да се случи. Тие други незнаат а никогаш и нема ни да дознаат колку плачам јас поради тебе, колку ми го скрши срцето, колку ми недостигаш, само јас знам и никогаш нема да заборавам. Само ќе те заборавам тебе, исто така како што ти ме заборави и замени мене. Верувам во тоа, жив човек на се се навикнува, безразлика дали порано или подоцна.
За малку ќе ти пишев само колку ми фалеш. Ептен за малку... Ама не! Уствари фалеш ми, и тоа многу! И сакам да те гушнам, и да те бакнам, и да те намирисам, и да те гњавам, и да си играм со твоите наочари, и да ти ја бушавам косата, и да ти досаѓам кога ќе ми се правиш нешто нерд демек читаш, и да ми правеш без веза муабети, и да ме опсипуваш со комплименти, и да се црвенам, и да ми се смееш со таа преубава насмевка... Ај доста е.
Ние се нервираме само за 3ти особи кои не ни се битни,небитни се ама ете успеваат да внесат немир ! Никој не е посилен од нас ,за се ќе си најдеме решение и рабирање ич да не му се секираш
Од сите нешта кои ги направив за тебе, највредно беше тоа што се откажав од тебе. -Кристина Цонкинска, 2015
ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ!! Мн мие криво шо нема да сме заедно за нова година ама и двајцата си знајме колку се сакаме ќе ми фалиш сонценце...али ајде не е крај на свет одвај чекам да помини таа луда ноќ или како и да ја викаат за да ми те видам ТИ СИ МИ СЕ!!! **************************l:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Биди некаде блиску до мене за Нова Година, сакам тебе прво да те бакнам, кога ке започне новата 2016.
Pomisliv deka ti si edinstveniot so koj nemozam da se skaram. Ama jas uspeav I so tebe da se skaram. Ama si sladok kaj sho se pravdash
Те сакам најмногу, најмил! Фала ти за изненадувањето синоќа, а и за сите убави моменти споделени со тебе оваа година, за сите мигови среќа, радост, смеа, за се! Во Новава да имаме уште повеќе такви, да ни се исполнат сите планови и желби, а пред се да сме здрави и живи. Гушка!
Zarem so cokolado sakas da me smiris? Barem se potrudi. Ok, da ne gi zaboravime ubavite zborovi. Nekjel toj jas da se sekiram, aj dusicka Spoiler: Drugiot del od mene veli: Gubi mi se be od pred oci, ne mi se pojavuvaj, razbiras?! Ne mi go pravi ova off. Taman pomisliv deka gi stabilizirav cuvstvata I ete sega. More nekjam zeneti be eeeoo. Nekjam da bidam zena so ke rasturi semejstvo. I nema da se sluci toa. Ke bidam povredena ako treba ama toa nema da si go dozvolam! Nikako! Trgni se od mene ajde, ish ish.
Godina nova, svi nesto zele ja molim Boga, da mi tebe samo za mene cuva godina nova, svima donese srecu u novo ljeto ja bez tebe necu...
Еве и нова година дојде, ти не си тука... Со една желба и мисла годинава, ми фалиш каде и да си со кој и да си, Среќна нова!
Да останеме заедно за цел живот, да си бидиме подршка во тешките моменти, и да ја споделуваме среќата меѓусебно како што го правиме тоа до сега. И после цела ноќ со тебе, јас сега сакам пак да си до мене бидејќи најмногу те сакам.
Не е битно каде и со кого славевме нова година. Битно е дека во 00:00 прво еден на друг помисливме. Утрото пак ми почна со твојата порака за добро утро.
Ми се смачи веке од надеждта, ми се смачи од тоа да ме понижуваш со друга , ми се смачи да ти го опростувам тоа што ме третираше како играчка , не ме барај повеке , јас ставив точка , знам дека и нема нешто да ти недостигам но кога тогаш ке ги сватиш некои работи , иако душата ме боли нема да попуштам и да ти опростам , Готово е! .... Вие остали не ме прашувајте ниту како сум или што има ново .... Ниту сум добро ,ниту има нешто добро кај мене ....