Ah gospode,za kade sum jas so nego?ni bez nego ni so nego...ako prodolzam vaka spas mi nema.a i tebe,mojot ubav princ za kogo zivotot go davav,te mislam sekoj den ,cekam da mi pises...samo da si dobro i sreken,i pomogni mi da te zaboravam koga ne me sakas...me namamuvas so slatkite igri zad grb...te molam nemoj boli uste poveke!!!
E taka te lici, da dojs da te vidam I mirno da si odam. Uf ako malku porano si zaminev nemase da se vidime, ama jas znaev zosto ostanav do pokasno. Znaev deka ke dojs
По којзнае кој пат ги составувам парчињата од мојата душа и секој пат кршењето е на се поситни парчиња.Пак се убедувам дека нема да дозволам да ме повредуваш,ќе го поставам штитот и со мало невнимание,пак следи ударот.
Ај жити крст нека се ожени тој другар ти,нека мигрира,емигрира било шо. Досега со мене да поминуваше толку време колку со него,којзнае колку успешна врскава ќе ни беше. Не го можам,а и тебе не те можам
Те боли ли душата на секоja наша разделба? Те боли ли ладната постела кога не сум покраj тебе? Те болат ли празните ноќи и утра без мене? Те боли ли далечината? Те болат ли километрите што не делат? Мене не ме болат. Ме убиваат :'(
Sto e be pak sea ti? Kakvi avionski karti,kakva Italija? Od kaj pa sea da odime Italija? More ne idam nigde. Ti kazav , I pak ti kazuvam Cekaj te be, ooo me spoulavevte ej, neznam na koj so pobrgu da vi kazam.
Во оваа година само ќе ти посакам многу здравје и конечно да ти се решат тие домашни проблеми кои те претворија во друг човек. Предвреме те остареја, а би го направиле тоа на секој кој носи толку тежок товар на грб. Ти посакувам конечно да станеш малку себичен, да престанеш да угодуваш и да се посветиш на својот живот. Секогаш ќе те сакам и помагам, ама не можам ако претходно не ми се доверуваш и споделуваш толку важни работи. Имај доволно здравје, време, пари, елан и поддршка да си ги оствариш соништата, а јас секогаш ќе се молам да немаш никаква грижа што ти виси над глава. Заедно ќе решиме се
@Kukla994, аххх, што те лајкувам, испаѓа дека те поддржувам. Не си играј со оган. А јас што да му кажам на моето совршенство? Уживам со тебе деновиве. Болна сум, раскенкана како мало дете, а ти ме трпиш и уште ме пазиш и мазиш за да оздравам побрзо. Плачам од нервоза зошто сум се разболела, а ти ме тешиш толку мило и со толкаво трпение и љубов. Те обожавам. Те сакам заедно со тие малку маани кои ги имаш. Ти си мојата утеха и мојата светла точка во животов.
Znam, svesna sum za se. Eve mu kazuvam sea, mrsh be podaleku od mene, si bil ogan, taka mi vikaat, a ja nekjam da se purosam