Твоите звуци и гласови се секогаш на иста бранова должина со мене. Ме вознесуваат, ме прават покревка,посвоја,посилна... Никогаш не го почувствував периодот на нивниот прекин, бидејќи без прекиин беа присутни во моето секојдневие. Во животов те чувствувам како нај-мој,како сонда што длаби во естетиката на севкупната уметност , синергија на душата,духот и телото... Ах, колку сакаш да ти го искажам сето ова. А јас па мислам малку е, ти ги надминуваш сите својстваи навлегуваш во душевната и духовната димензија на моето постоење.
Ем шуто, ем боде. Ме нервираат луѓе што не си ги признаваат грешките, тешко им е да се извинат. Ќе ја извртат некако работата, за другиот да се извини. Полесно им е човек да убијат отколку да ја признаат грешката. Еден од нив си и ти. Значи автоматски и ти ме нервираш. Негативно изненадуваш. АЈде не се замарам повеќе.
И ете сме после толку години... ти побарав пауза затоа што се чувствував осамена, несреќна, несакана, и таа заврши, те одбрав тебе затоа што не знам како да продолжам сама, поради сигурноста што ми ја даваш, ти си дел од мојот живот, толку многу поминавме заедно. Ми покажа дека можеш да се смениш, да ми го даваш сето внимание на овој свет, да ми ја даваш љубовта по која копнеев долго време... никогаш не помислив дека оваа љубов ќе ме гуши, ќе ја чувствувам како тежок ѓердан при секое вдишување и издишување. Ми го даваш сето она за кое те преколнував последнава година и погоди што? Моево срце не знае за таква љубов од тебе, најверојатно од толку чекање и разочарување се откажало, му станало сеедно а јас не сум го сетила тоа. Сакав да се почувствувам сакана, не можеше да ми го дадеш тоа, а сега сакам да бидам сакана но не од тебе. Жал ми е... Уште кога би имала храброст да ти го кажам ова
^ Колку си само човек на место,колку многу ми треба баш некој таков,ех да можам да се заљубам во тебе.
пепелашка, заспаната убавица, снежана и седумте џуџињ, фрозен. Треба да се забранат да се прикажуваат. Кога ќе дојде реалниот живот, ништо не е како во бајќите. Зошто тогаш, со лажна надеж да ги полниме главите на малите девојчиња/момчиња?
Реков не се замарам ама пусто срце не издржа да не пише.... Добро што ти е на тебе бе? како може да се правиш ко ништо да не било? нормален си? НЕ СИ. Па уште си ми пишуваш. Ми пиша еј, после сите глупости кажани. Ако ти ја акнам една има да се вратиш кај мајка ти од кај што си излегол. КОПИЛЕ.
А значи ти фалам и ти фали се останато со мене уф колку убавоепа драги уште многу ке ти фали девојка како мене,само што помина тоа време кога ти ми фалеше мене,така да нека ти фалам баш убавоти испракам еден вака од срце оф оф што мие убаво на душичкава незнаеш, дури и вечерта ми ја разубаве благодарам..продолжи да ти фалам уште многу многу долго...ај чао сега
E dosta bese,mi se smaci od bezuspesni obidi za vrska,ete 3 meseci bev vo nekoja si lazna harmonija ama ne e toa toa!! Inaku mi falis beskrajno i beskonecno mnogu,ama nikogas nema da sme zaedno,kolku pominaa od razdelbata 4 ili 5 godini ? Prestanav da brojam,sekoja izminata godina boli poveke,i sekoja naredna vrska posle tebe bese samopovreduvanje,samounistuvanje,vo sekoj te barav a te nemase,ne si sovrsen i nikogas ne bese,ama zosto ne mi davas mir,zosto prokleto te sakam poveke od edna decenija ?!! So tebe mi zapocna se,so tebe nauciv da sakam do bolka,srekna da ti e novata godina kaj i da si,ne sum te videla odamna kako da te progoltal gradov... I samo da znaes veke sum singl,ako se predomislis nesto Pojavi se od nekade,da to go vidam ubavoto lice,ne mi idis ni na son kako porano,se plasam deka nema da te prepoznaam!! Zabranet mi bese, zabraneta ljubov,izgleda zasekogas sudbinata i univerzumot ke bidat protiv nas,i mozebi podobro e taka !!!
Ми велиш барем уште еден ден сакав да имаме па ќе те оставев да одмориш од мене.. Како да не знаеш дека и цел живот со тебе мене малку ќе ми е...
Ja edvaj izdrzvam na rabota ko ce ostanime nasamo, ne pa do Skopje da bideme sami. V kola. Khm. Odi so koj sakas, jas uste se drzam za toa deka nema da idam. Спојлер A tolku sakam...ahh..ama neka sakam. Ke umram ama nema da dojdam.
Не знам зашто но некако не осеќам потреба за било што да ти кажам. Но ај вечер после средбата ќе видиме ........
Zosto bas jas? Zosto bolku se slozuvame? Zosto samo jas od prva te razbiram sto sakas da kazes? Zosto pak taka me gledas? Definitivno letot e otkazan. Nemozam da si pravam bezpotrebni problemi. Si znam sto mozi da se sluci, posle gjaolot bil kriv, ne, nikoj nee kriv posto svesna sum za se. Prokletstvo, borba vodam so samata sebe. Ke uspeam, stranata koja saka da se trgne od tebe, ete taa strana ke pobedi! I pokraj toa sto znam kakvo gjubre si ti, jas pak dozvoliv da se pustam vo ovaa mesanica koja mi se slicuva vo mene. Znam deka ne si veren I deka imas uste dosta "drugarki" ..1003 zena u dzepu imas ti a ja sam tamo samo jedna od njih sebe kaznjavas strahom od ljubavi a znas da bih ti bila jedna al' dovoljna .... </3
Годинава ни почна катастрофално jас уште не оздравена, сега и ти Тешко ми е што не можам да доjдам и jaс сеуште сум со инекции Ахх бее до кога вака :'(
Љубов моја. Како ѕвезда си, иако далечна, ја гледам твојата убавина, и секоја темнина ја осветлуваш. Но знаеш ли колку е тешко, што морам да ги поминувам сите овие денови без тебе? Не ги ни бројам солзите. Само знам дека е ужасно секоја вечер да заспивам на влажна перница. Те чекам. И ќе те чекам ако треба засекогаш. Те сакам најмногу!
Знаеш... Многу ми значи пријателството со тебе.. Многу ми е битно што остана тој битен сегмент и покрај тоа што не сме заедно... Сакам да ми бидеш другар цел живот.. Сакам позитивно да ти влијаам и да ти помагам, да ти всадам оптимизам барем малку... Страв ми е дека ќе заминеш и ќе те немам за муабет... А значиш уште... Ај тука ќе си уште малку... Ама ќе фалиш, да знаеш. Ќе ми фалиш оти си единствен таков... Специјалке една... Биди блиску...