Душата ме боли, знаеш? Чекајќи те да ми дадеш втора шанса, пропуштив да им дадам прва шанса на некои можеби подобри од тебе, who knows? Не знам како можеше, стварно... Повеќе од сигурна сум дека еден ден повторно ќе ни се вкрстат патиштата, но не сум воопшто сигурна дали јас и моите чувства кон тебе ќе бидат исти...
Ми фалиш. Само 3 дена сум без тебе, а толку многу ми требаш. Да те чекам да станеш да пиеме кафе. Да ми се насмевнеш и да те гледам колку си среќен како се играш со нашата ќерка. Да ме бакнуваш. Не ми се оди дома, домот ми е празен без тебе. Прееска влегов на 5мин, да земам нешто .. празно е. А размислував да одам еден ден и дома да поседам. Дом не е куќата наша, дом сме јас, ти и ќерка ни. Те сакам многу. Љубов моја најмила.
Јас можам да те сакам и илјадници километри подалеку, ама не можам да те сакам несреќен. Не сакам да сум пречка која не ти дозволува да растеш.
Гледајки те сакав да ти речам доста толку е. И двајцата знаеме дека ова не може да продолжи, и двајцата знаеме дека што побрзо треба да се стави крај. Но како.....како кога секој пат е се поубав од претходниот. Аххх како ли само ке заврши овој сладок грев.
Многу работи поминав во животов, дури и премногу за, иако си постар некогаш да ти кажам да пораснеш. Немам потреба да се хранам со туѓа афирмација, доволно сум самокритички настроена и знам колку вредам, а кога не сум во право и да си кажам "стоп, застани". Немој да ме форсираш штом ме сакаш, за работи кои ме прават несреќна. Ја сум човек самотник, што обожава мрачна музика, и некогаш се весели на твоите шабански стихови. Уживам во драма/хорори и никогаш нема да се смееме заедно на романтични комедии. Ако можеш, навикни се на ова и спаси го ако можеш овој дел во мене кој знае да живне секогаш кога ќе гушнеш силно, бакнеш изненадно, се топи кога ќе го покриеш и ќе му кажеш дека ти е се' на светов. Година помина, те сакам и премногу се трудам, ама не можам против себе. Се' во мене одамна е отрпнато од болка и солзи, повеќе верувај не може да се убие. Ако можеш продолжи, ако не, не ме терај да се радувам на работи што не допираат ниту една емоција во мене. Не ме терај да се смеам покрај толку лица што не будат никаков + во мене. Не ме терај да се повлечам и од тие малку работи што ме прават среќна, само зашто сметаш дека бесмислено се замарам и не вреди. Ќе се сакаме такви какви што сме, или време е сама да се повлечам?
Не очекував да ме молиш да не си идам, како некоја излигавена шпанска серија ама искрено и ја не очекував сеуште да сме заедно. Не плачев,искрено,не бев тажна или пак осамена, али сепак те сакав. Секогаш сакаше се да е по твое, го бараше невозможното ама јбг човек не си ми направил ништо за да те мразам. Знам дека сеуште ми го манијачиш фејзбук профилот и нема што да се надевам кога знам дека си добро
Koga ljubovta isceznuva,ostanuva samo luznata i skrsenoto srce..samo ti da si dobro,a znam deka ne si.znam i deka nema da me pobaras,inat si.nikoj nikogas nema da bide sakan kako tebe...umees da me vneses i vo tvojot svet..sakam da ti pomognam ,od srce.Bog ke te prosvetli eden den.ne mi dopusti da ostanam blisku..ne mi dade sansa da go izvlecam ubavoto od tebe.a imas dobrina koja treba da se razviva .bori se zasto si edinstven kogo sum go narekla ljubov.ti si ljubov
Нешто почнав многу често да те сонувам во последно време. Синоќа на пример, ти држев лекции по заеднички живот и ти реков: Rule number one - не сакам да ми фрлаш лушпи од банани во корпата во купатило Не сум толку bossy, нели?