Деновиве толку се опседнав со тебе срце што дури и името ти го гуглав. Видов таму те има и во листа на должници but don't worry бејб, ќе ги плаќаме заедно! Сега ќе кажеш дека сум психо, знам. Ахм.. И јас тебе!
Сакам да сме заедно, да шетаме заедно по снегчето, да ни крцка под нозете, да се гаѓаме со снежни топки, да одиме да се санкаме, да се прибериме со вцрвенети лица, да пиеме чај, да гледаме некој убав филм.. Аааа сакам тамуу (смајлиштоселигави)
Ти ми си златичко мое. Ќе ти дојдам дури си спиеш, ќе ти се пикнам под ќебе, ќе те гушнам, бацам и ќе те галам. Сакам вечно да ни е така... ❤️
Џабее ми е дормео перницата.Твоите гради, твоето рамо и твојата рака ми се најубавата и најмеката перница како што велиш во твоето закриоло
По којзнае кој пат реагираш како идиот и после јас сум се лутела брзо и сум била лутка. Не, во тебе е грешката. Сепак не можам да ти бидам долго лута, кога сакаш некој не можеш долго да држиш лутина...
Престани да бидеш толку проклето добар и наивен. Престани да им угодуваш на сите, престани да чекаш на сите. Биди малце префриган. Секој игра како него му одговара , а ти зошто не сакаш никој да го ставиш во незгодна ситуација на крај си заебан. Заебани сме. А нив им е гајле. Покажи заби,заеби, и уво да не те боли. Таков е светов, шугав.
Како може да бидеш толку самобендисан и себичен. Се ќе ти се врати, кругот се врти, се надевам дека до тогаш ќе те преболам и од страна ќе гледам како се каеш за се што ми правиш сеа...
Колку повеќе дозволувам некој друг барем за момент да ми влези во животов,јас уште повеќе се затрескувам во тебе. Колку си полош со мене,јас толку повеќе те засакувам. Се прашувам ова мое растројство,какво име има во психологијата
Veke nema da te baram.nema ni da te sakam.nema ni da te mislam.i za prvpat nema da boli ke vidis posilna sum od se.i jas se izmoriv.gordosta neka caruva,zaboravot moze da pocne
Пред некое време ти кажав дека после секој викенд или одмор поминат со тебе, кога ќе си дојдам дома некако се чувствувам без врска и тешко ми е да се вратам во нормала. Откако синоќа ме остави дома, баш ова го прочитав на фејсбук Додека се занимавав со мобилниот и чекав да отстои Доместосот во купатило...