Уште 18 дена. Нестрпливо бројам и пребројувам на прсти како мало дете. Се радувам, ме радуваш! Сакам нашево да трае.
Utre, utre e toj den. Izvini, ama pod vakvi uslovi, nema da mozam, stvarno mi e tesko, mnogu mi e tesko I mnogu mi e zal. Konecnata odluka mi e ne Se nadevam ne gresam. ♥
Ti si vistinski princ..Sekoja zena bi posakala nekoj kako tebe. Ama moj si ! I jas sum najsrekna! Te sakam milicok
Толку многу имав да ти кажам, а сега кога имам шанса колку само ми е страв да ја искористам! Веќе се ми е некако безсмислено.
Колку пати само влегов во темата, пишував километарски реферати и ги бришев. И така се одново и одново. Ништо посебно нема да напишам ни овој пат, немам идеја всушност што да напишам. Освен дека можеби некои работи ќе беше подобро од тебе да ги слушнам, отколку од некој друг. Советите што ги даваше на други да си ги применеше за себеси сега немаше да биде вака. Сеедно, по илјадити пат многу ми е жал што неуспееавме, а најмногу боли тоа што можевме.
Браво, секогаш успеваш да ме разочарш,се гледа дека се надградуваш,секој пат внесуваш нешто ново во разочарувањето
Абе еј, како си толку совршен м? Се чувствувам како да лебдам од толку љубов. Ме разнежни уште повеќе.
Don't complicate it, Don't drive yourself insane Yeah, Say what you will but I know that you want to stay!