И еве не пак заедно... Го пројдовме и овој брејк ап , и не знам зошто али секогаш сме попаметни коа ќе се смириме.Иначе гледам не многу туку премногу сум ти фалела...ако убаво е тоа. Ајде сега со нови сили во нови победи мило
Душоо, за тебе излегов, за да те видам. И те видов, таман кренав да се поздравам со тебе, ти си отиде! Зошто, зарем не сакаше да останеш барем за кратко да се погледаме малце, ќе ми беше мило и драго, и секако убаво. Ахххх... Ме убиваш. п.с. Ако ти го читаш ова ќе знаеш дека сум јас
Ми се допагаш, знаеш дека те сакам, ми велиш дека ме сакаш, секогаш си овде за мене и имаш трпение кон мене, ама следниот ден повторно непријатно изненадување. Како да те сфатам? Не можам да те оставам а а не можам и да имам толеранција на сето тоа. Можеби премногу анализирам и не оставам работите да се случуваат како што треба. не знам пак ни како да се поставам повеќе со тебе за да не ме сфатиш погрешно.
Ахх секој ден е убав со тебе. Но до кога вака, до каде ќе не води ова. И двајцата сме свесни за се.....но и покрај тоа уживаме во цела ова приказна. И после се пак ќе речам....нека биде како што ни е шкртнато од комшиите хахаха.
@natemila Ke si odime ja I ti vo pekolot ali ako, da uzivame dodeka trae xD Oti mi pisis sekoja vecer vo isto vreme Vecerva seen ke ti aknam(ako imam hrabrost, ama ke imam) (pamti pa vrati) pa damla neka ne me akne. Wehehe
Хахаха денес ништо не е грев.....а и знаеш како викат. U raju je lepo, ali u paklu je ekipa... muscle:
Сакам да сум таму со тебе, на -13 степени да се бориме со студот и да се грееме. Ми недостигаш вечерва.