Skoro cel cas kako sme sami, uste si tuka, zborime nesto bez vrska... A be de priblizi mi se, praj nesto... Dobro ne, @Lady Phoenix, @Adina I @H.VAGA ke me ubijat MAKNIMISE OT SA PRET OCIJU
Ако не си ти кој друг ќе ме грее кога ми е ладно и ќе ме разбуди со позивче "ајде спанко станувај нејќам пола ден да го минам без тебе."
Porano flertuvav. Da, mi bese interesno. No, od koga si vo mojot zivot, ostanatiot svet okolu mene kako da ne postoi... Drugarka od kurs se zatreska vo eden Kolumbiec i jas i vikam :"Ajde de pocni nekoj muabet, prasaj go nesto da ti pomogne, vikni go na kafe"..A taa mi vika :"Ubavo ke bese samo da ne e zainteresiran za tebe". I tuka jas pocnav da se smeam, deka od nigde nikade si zamisluva raboti. Vcera mu pozajmiv penkalo i mi go vrati...so poraka Se cudam kako ne primetiv nisto do sega? Slepa sum stanala za takvi raboti . A i toj izgleda go propustil prviot cas za zapoznavanje koga rekov deka sum mazena. I toa srekno. Najsrekno.
душичке моја љубави шекерче знам дека имаш друга знам и јас раскинав врска со човек постар од мене 8 години кој уште ми знаци ама раце ми се тресат ке ми излезе од гради кога гласот ке ти го слушнам твоите усни ми се најслатки и да те посакувам
Кога ќе ме бакнеш, како да не стојам на тлото, како да сум со тебе на облаците. Кога ќе ме бакнеш како да лебдиме, и кога ми се смешкаш додека ме бакнуваш знам дека си мој и само мој.
Повеќе од 20 мин. стои празно прозорчето, и освен едно искрено Ми недостигаш... друго не можам да напишам, немам зборови со кои би ги опишала празнината и болката кои ги чувствувам.. Уште колку?! Сaкам да те видам!!
Би сакала да ти кажам многу, да опишам со зборови колку те сакам, колку ми недостигаш кога си далеку од мене, колку ми фали твојот глас да го чујам, и насмевката да ти ја видам. Би сакала да ти опишам како затреперува моето срце кога ќе ме погледнеш со тие очи зелени, кога навечер ќе се свртиш и во сон ќе ме припиеш до себе и цврсто ќе ме гушнеш, небаре утре ќе ме нема ... Д
Денеска беше многу посебен, не знам многу би беше убав, очите не можев да ги тргнам од тебе, те изнамеркав ОД сега ќе чекам само четврток да дојде, за да ги видам тие темни очи, таа насмевка и да размениме некој збор
Sinokja ne me ostaj da spijam. Pisevme do 02:00 a denes se odnesuvavme kao da se nista nije dogodilo... Sto e ova be?!?!?!
Сакав да напишам и да ти кажам нешто ама сфатив дека ни за тоа не си вреден повеќе. Што знам, некако многу полесно било вака а? Подобро ми е сама, додуша и кога бев со тебе се чувствував сама, ништо ново.
Ме боли душата ама не те молам, ќе издржам некако (се надевам). Секогаш ќе бидам тука за тебе и се надевам сега ќе ти биде полесно се.
Се стопив од толку љубов. А, веќе ми фалиш, едвај ќе дочекам понеделник да те изгушкам. Кај најде викендов да ми бегаш на пат? Сакам да одиме на викенд, некаде на планина, далеку и сами, да ми заспиваш во прегратки, уште повеќе да ме опиеш од љубов. Ми го направи јануари толку сончев, топол и весел. Ми ја разнежни душава.
Ало бре, знам дека си ми лут ама не мораше на seen да ме оставиш.. А јас глупа, деца сакав да ти родам!