Sonuvav kako me cuvase od ogan..me trgna od ognot vo koj odev Usvari srce ti si toj ogan, od tebe praj care spasi me -.-
Денес е убав ден и затоа сакам да ти се заблагодарам за сѐ... Ќе почнам од почеток... Ти благодарам за секоја насмевка што ја будеше кај мене секој пат кога ќе те видев низ училишните ходници... За возбудата и радоста што ја почувствував првиот пат кога ти се јавив, кога ти пишав... За треперењето кое го чувствував на секоја нова твоја пратена порака, за тагата која ја почувствував првиот пат кога те видов покрај друга... Сакам да ти се заблагодарам и за вниманието, за секој кажан збор, за секој миг што си ми го подарил... За срамежливоста и скаменетоста што ја почувствував кога излеговме... За неизмерната среќа кога те видов повторно после толку години... Ти благодарам за прекрасниот ден што ми го подари, беше еден ама и тоа како вреден... Ти благодарам за секој допир, за секој поглед, за твојата единствена и најтопла прегратка, за секој бакнеж... За сите насмевки кои си ми ги предизвикал, а и за солзите... На крај, и покрај се сакам да ти се заблагодарам што постоиш и што ми се појави во животот... Денес, на твојот роденден ќе ти посакам наредниве 365 дена да бидеш среќен каде и со кого и да си. Ќе ти посакам да си сакан и да бираш кого ќе сакаш. Ти посакувам сè најдобро во животот, затоа што ти тоа го заслужуваш. Ништо материјално нема да ти посакам затоа што веќе се имаш, ќе ти посакам само многу љубов и почит. И доволно е само да погледниш напред и да ја видиш иднината пред себе, затоа немој да застанеш на патот по кој чекориш. Биди ми добар!
Многу ми недостигаш,и мене и на нашето малечко.Тој кога станува наутро си вика та та та ,ајде побргу да ни дојдеш,те чекаме,те сакаме највеке.........
леле бивши ми доага да се убијам ТЕ МОЛАМ дај ми втора шанса а ти втор бивши и да ме блокираш ми е тотално сеедно крши глава;море прави што сакаш и марш од мојот живот!
Сакам да ти го видам лицето кога ќе дознаеш дека сум со друг. Лепотане, знаеш каков пар ќе бевме? Немаше да има посилни од нас. Не знам што се случи... Но беа во прашање недоразбирања. Ти благодарам, за поддршката и разбирањето. Ќе дојде и денот кога ќе ти раскажам за се што ми се случи. Должна сум ти живот. Ти благодарам за подадената рака. Ме спаси. Чувствата мои кон тебе.... Не ги разбирам сеуште.
Sekogas ke sum do tebe veruvaj.da imam i cuvstva no sega tie se prijatelski .ne sakam da te izgubam veruvaj mi,i jas nikogas nema da te predadam ,ti si jas vo maska verzija,ti si moja srodna dusa.
Vidi duso, mozda gi nemat ovie opcii ama zatoa imat opcija Ignoriraj. De klikni ja I ignoriraj me pa I jas raat ke pisam bez da mislam deka ke me tepas. Aj zlato.
сега свакам бивши дека ти си АУТСАЈДЕР во мојот живот ке те молам јас за втора шанса море добро е што паднаа маските СУПЕР и сум била исклучок што те запознав ма немој сега свакам зошто само курви ти се лепеле твоите пријателки т.е. 8 години не се малку и тебе друг бивши исто исто море знам што тие лекот ама рацете ми се врзани грешки не ми се дозволени