Ај одлучи се веќе еднаш! Ми веруваш или не??? Не можам веќе да трпам испади од типот -Чудно ми звушиш, каде си?- или -Што се случува, да не ми криеш нешто?- Преку глава ми дојде од твојата повремена недоверба
If you could only see how blue my eyes can be when I say, I say I love you... Кога си одреден период оддалечен од мене ми недостигаш, кога ќе те видам те сакам двојно повеќе. Кога те гледам секој викенд по малку уште повеќе се заљубувам... Не знам што да правам. Едит Требаше прееска да ти пеам: Колку ветрови ме шибале, дур да дојдам до тебее...
Проклето те сакам. Глупав си како ку*. Не можам повеќе бре. Не можам. Зошто мораш се да отежниш. ЗОшто бику глупав биволосан ??? Пиз*а ли ти матер. ( се извинувам за вулгарностите во постов ) Ќеееее се јавиш пак знам. Ама тенџере едно теле низаедно да не биде касно побрзај и извини се. Пред да си згрешам душа. ај чао проста смотаницо влечуга извллечена безмозочна неартикулисана слон еден свињо неизбањата неизбричена . ахх Срце мое.
Ми значиш премногу! Ми недостигаш! Ме изненадуваш со некои постапки што се чувствувам ненормално среќна, а потоа се оддалечуваш и ме оставаш сама.
Се чувствам осамена, изоставена. Иако ништо не покажувам, ме боли тоа што сеуште тебе можат да те направат среќен други луѓе и ситници, додека мене само Ти. Ми требаш, знам дека сум себична. Не сакам повеќе мојата насмевка да зависи од тебе. Никогаш нема да ме разбереш, и не ни сакам, но повеќе внимание од твоја страна нема лошо да ми дојде.
Ќе ти се дерам, Ќе ти се лутам и на крај пак ти кажувам дека те сакам и секогаш кај тебе си се враќам Среќна сум што те имам
...Ми мириса на заборав,душо моја... А што мислев јас,всушност..? Што сакам јас кога само едниот љуби,а другиот само го подава образот..
Сакам да живееме заедно И секое утро да му будиш со бакнежи и кафенце, како што знаеш ти И на никој не те давам злато мое Само јас и ти И не ме нервирај, не ми стварај сомнежи, оти ќе има Е така да си знаеш
фраеру леле не си свесен колку си прост ццц мислиш дека сите женски се палат на тебе?? коа ке те видат каков мочко си сите ке бегат од тебе ццц дебил еден идиот леле многу ме нервираш како сум можела да те сакам толку време лелееее
Фала ти на прекрасната вечер. Фала ти што ми се посвети само на мене и уште еднаш ми докажа дека ти си тој.. вистинскиот.
Колку и да се лутам, колку и да викам...Секогаш, ама баш секогаш ке те сакам. И да, и јас го сакам тоа, само не признавам..