Pocuvstvuva deka sum ladna ?! Ne be duso, mozi od vremevo da e a ja sum topla vrela duri.. Ja osven sto si pisam so nego nisto drugo ne pravam A be sme se smeele vecerta ko ludi. Vika skroz sum bila otkacena na glas se smeel ama ija ne ostajv pokuso, arno ne me isfrlija na ulica I toj da ti bil odlepen be, isti se pogodivme eheheheh I taka ti vikam nisto drugo ne pravam..pisime, se smeeme..toa..xexex.. A ti pomalku da gledas Italijanki, zoso tie ne biraat sredstva dali e ladno ili e toplo, tie se goli posekako
Ти си еден луд психопат, болен во паметот, и тешко на оној што ќе те запозне или ќе стане поблизок со тебе. Опседнат, лудак, што си спремен секој чекор да го следиш со тој што ќе се опседнеш. Страв ми е од тебе. Од една страна ладен, од друга опседнат.... Прво инати тераш, после 3 дена ми враќаше, игнорираш, демек љубомрна да бидам ми правиш, слики со други, па лајкови, па што си пишувал, кај си пишувал со други.... а сега кога виде дека не ме интересираш, те одбегнувам ти почна секој чекор да ми го знаеш. Стварно? Го допре доното. Ајде што е следно? Под прозор си ми сега моментално?
Јас го обожавам Руми, а ти Буковски. Руми е прекрасно искрен, а Буковски-болно искрен. Буковски резба врз кожата, а Руми разоткрива длабоко во кожата. Две искрености на сосема поинакви вертикали.
Ne sfati kolku te sakam.ne sfati kolku probav da te zastitam,deka gledam da uspees selska gildijo .a ti seen mi vrakas,damla me aknuva.idiot si i ok jasno mi e dojdeno ti e do kurvi srpski i italjanki,drugo ne ti treba.makedonec so francuski apetiti
I saw them twice, those gorgeous big blue eyes and it took me quite some time to realize that a spell had been put on me. You go around, playing all cuddly, cute and nice, but only with your kisses you prove the bittersweetness, like you're in disguise. Make up your mind, oh you wonderful poetic soul, ask me, ask everything that you wish you'd known. Don't you dare play games with me, because I am as well good at charming as anyone you've dated could be. Teddy bear I hope we don't get lost, it won't be the same, because that would only prove me that love is a loosing game ...
Активен пред 5часа? Се надевам дека си бил уморен и си заспал уште накај 10, 11.. Затоа што пак ќе ти биде сечен ако си со таа ку*вата! нема врска што не сме заедно
Осеќам пеперутки...она чувство на почетничка љубов,како цело тело да ми трепери од студ,а не ми студи. Не смеам,мора да ми помини ова,ако не ми помини ќе сторам грев.
Неа ни се множат белите влакненца заедно љубов ,ветувам ќе те сакам и кога целосно ќе ти побеле косата
Odavno ne znas za rec samo si mi lazi dao i da kazes da se kajes opet bi slagao Bice kasno da se kajes ..
Незнам ете мило ми е што те видов после толку време, ми годеше муабетот со тебе. Со тебе секогаш сум била искрена а ти секогаш си ми ги давал најдобрите совети. ************************** Љубави премногу ми недостасуваш, бројам денови за да те видам ахх едвај чекам да те изгушкам и изгњавам
Секој ден ми го правиш волшебен. Иако требаше утре да биде наш ден, за неколку дена ќе ни биде волшебно. И знам дека си разбирлив и би ме разбрал. И затоа се трудам да те задржам.