Samo 3 casa spiev. Sekako deka ti si kriv za toa. More si ide vremeto I ete si. I aj neka ne ti vratam...
Не ме провоцирај во вакви денови, можеш стварно да се заебеш. После може ќе се каам, ама ти ќе бидеш во многу лоша состојба. Немој, остави ме периодов.
Izgleda se potsekam najmnogu na tebe koga ke ja otvoram temava,i kako da ne pisham nishto? Kazi aj?! Te sakam..iako ne sme zaedno,iako do srz me povredi,iako tolku godini pominaa,iako se ostana zad nas i si vrtime glava... Ljubovta boli i ne e sovrsena znam..ako ne boli ne e ljubov... Me bolis i ke me bolis sekogas Ke bolis i togas koga ke stojam pred oltar so drug,ke bolis i togas koga ke mu ragam dete na drug,ke bolis i togas koga ke bidam zbrckana starica pokraj drug....sekogas ke bolis ljubov znam...
Неjќам да чекам бе, неjќам, сакам да те видам сега, сакам ноќва да ja поминам со тебе, сакам да ти заспиjaм во прегратки, сакам утре сабаjле да те видам покраj мене Сакам Сакам..
Off topic...Sakam da vi kazam na site ,da go kazuvavte ova sto tuka go pisuvame,zivotot kje bese polesen!
Интересен си за очи и душа. Збунет од сето ова што се случува, исто како и мене. Се е така детско – наивно и платонски. Слатко е, не велам не. Ама каде води сето ова?! Ај не се измачувам, само ќе уживам!
Дојди да го оживееш моето битие со една воздишка полна страст, да ја почувствувам на мојата кожа. Дојди, сакам да гледам во твоите очи, да го видам универзумот. Дојди, шепни ми нешто на увце, сакам да го слушнам гласот твој за да заспијам. Дојди барем во моите соништа, гушни ме, да го почувствувам твојот допир, да те имам макар и на сон!
Utre ti e rodenden,prva tti cestitav i ne dobiv nitu fala.ne te mrazam,ama me nerviras veke detiste edno prokleto ,i ozgora i mrtov te sonuvam.odam na pat belkim ke pominam dobro i bar malku ke sum srekna bez tebe
Како тоа од 11 заминуваш на терен па до 21 си таму ? Не , неможеш така не се договоривме вака на почеткот..
И штом се присетам дека те сакав, и дека молкум гледав како рој најубави пеперутки умираат од темнината на твојата душа....