Kolku povekje sakam da se oddalecam od tebe, tolku povekje me vleces kon sebe. Ah sto ke pravam jas so tebe, ah...
што се чаталиш море ЗЕЛЕН еден гледаш дека сум во опасносност од тие проклети Албанци кај нас на факс се сите за еден еден за сите и БАШ ТОА Е ТОА ШТО МЕ ПЛАШИ не туку ми се чатали и најди ми некој другар за момче оти и од дома и на фак МЕ ПУКНАА
Da bese barem vecerva do mene, da me gusnese silno, najsilno... Imam potreba da zaspijam vo tvojata pregratka. No dobro, sama sum si kriva, da si dojdev so tebe sea ke bese se poinaku...
Deneska e tezok den,deneska najmnogu te sakam.stradam a ti recka ne me udaras pa ne ni citas deka pisam?samo tebe te sakam idiote nizaeden ,imi fali tvoja blizina i pregratka,moram da te zaboravam i moram napred,moram!!!
А сега иди и имај други за една вечер, како може јас да дознаам. А и "обработи" си го на слики од девојчиња што се препородиле. Само криво ми е што се правеше ти жртвата а јас кретенката, дури и јас ти поверував. Да ти ебам годината што ја поминав со тебе, а ти сега пак колку сакаш колни се. Овој пат џабе.
Sarmanten si, moram da priznaam, se gleda deka gi znaes site trikovi za zaveduvanje..ama nema da ti uspee. * * * Taman ke pomislam ete sansa da izlezam so sakaniot, da se zabavuvame so ubava muzika, kogo ke vidam na spisokot? Tebe normalno. E sega ne znam dali da odam ili ne. Sakam ubavo da si pominam i ne sakam ti da mi ja rasipes vecerta! Aman covek nikogas ne moze na raat da bide.