Колку е само сирота ( да не речам глупава, ама ке речам, и реков) жена ти. Ти ја спомнувам кога ке почнеш ептен во филм да влегуваш, чисто да те сопрам и да те потсетам дека си женет. Како само менуваш тема одма, како само не ти се зборува за неја... Со што ли те заслужи, незнам. Што ли имате вие заедничко нешто што ве сврзува, и тоа незнам. А зошто вчера така ме гледаше па таа Или јас дека си ја имам мувата на капата па така ми се чини... Иш
Некогаш и негде ќе те акнам по нос јас цел истепан ќе бидеш во најнеочекуван чааааааас .....еј не се плаши.... жив си бе ќутук?
Ти ја посакувам целата среќа на светот кога си ти среќен и јас сум среќна п.с со среќа нека тие....Беше посебен за мене и ке останеш се додека чука ова мое срце.И Само едно знам дека засекогаш ке останеш во моето СРЦЕ,никој нема да те замени никогаш.Единствен беше и ке останеш.Ти Благодарам за убавите моменти доживеани со тебе,ќе ги памтам секогаш,никогаш нема да те заборавам.Толку...... Дојде време за нов почеток
И ова е ден, ист како и сите други, ден на кој се секавам на тебе, знам дека и ноќта ќе биде таква, но ти полека, полека си одиш од мојот живот. Не знам повеќе дали ми е сеедно или не, но во ред е, не сум ти лута. Не повеќе.
Ах што дознав сега за тебе, после ова нема шанси да се смириме . Го проколнувам денот кога те запознав.
Му благодарам на Господ што по 10 години пази 10 ми те врати повторно в прегратки.... Нема никогаш да те пуштам повеќе. Ако даде Господ. Се надевам Има некоја причина зошто ми те врати кај мене.... Те носев, те носам и ќе те носам тука засекогаш!
Изненадување си, пријатно, неочекувано. Свежина си ми во секојдневието. Ај кажи како ти успеа да ме освоиш? Стварно не те планирав!
Права будала сум, сношти се ме потсети на бившиот од пред 2 и пол години и се изглупирав му пратив порака на која знаев дека нема да ми врати, си има женска, среќно заљубен, а јас ? Јас сонувам уште за него, сум пробала се јбг не ми се трга од мислите. Другарка ми шо вика не патам за бившиот со кој се скарав пред некое време, туку за пред неколку години. И јас не сакам, тој е единствениот кој ми значеше. Со сегашниот бивши правев муабет за него НЕ сум салам знам ама шо да правам. Уште го посакувам. Никој не сакам околу мене, сите ги одбивам. Силна сум, по толку падови останав на нозе, поцврсти од кога било.
Можеби не ми доаѓаш in real life, ама во соновите редовно те има, што и да значат... Сеуште сум под импресии од последниот... Си гушкал и бакнувал друга, а моето име ти било истетовирано на грбот... Или пак таа другата што си ја гушкал може ми била имењачка
Site mi se seksi,samo ti se vikas ljubov.do koga ke izdrzam ?kolegata baral ljubov i javno kazuva kolku go boli.decko ubav pameten ne prostak kako tebe so ti e umo kurvite da ne izbegat...ti za ljubov ne si cul seuste