леле мајко што ми се случува зошто не пприифатив цела вецер да бидеме заедно јас и ти батали и врска и се не можам да престанам да мислам на тебе човече жива ке се изедам најверојатно затоа што си ем убав паметен и образован зошто мене????
„Да се сретнеме“... секогаш ти беше доволно за да тргнеш кон мене знам... И ништо не ти беше важно... ни каде..ни за колку... Ни како сум облечена... ни парфемов дали ќе го почувствуваш в миг... И тие раце одамна ги немав почувствувано... И знам дека се ширум отворени и чекаат... Само молкум чекаат... И тие очи...од нив секогаш чинам бегав... И ги погледав...сега храбро ги погледнав... И прочитав... дека ме познаваат...како никој... И пуштив солза... не една... туку река цела... И усните ги прегризав... И вдишав...длабоко вдишав кога ми ја стави главава на градите... И се потсетив како е цврсти раце да те стегаат... И ми играа градите во тивок липот... И чув „шшшшшш....“ како ми го милува увото... И погледнав пак во тие очи... „Осамена сум“ им чепнав, чиниш... „Немој... немој ти да ми плачеш мори...“ излета како предигра на бакнежот кој на очниот капак одамна не ми беше слетал... И плач... како пред никој... како предавање...како соголување... „Шшшшшш...а бе докториве многу чувствителни сте биле...“ за да прекине липот цврст, за да потсети на се убаво, на се мое... И бакнежи во косата... за не кажаното „ те чувам...“ , „тука сум“... И рацете цврсти по рбетот познатата патека ја минуваа... за да потсетат на љубовта...на молкот...на страста...на солзите...
Ne mi se veruva kolku si ja otvori dusata. O.o Ne mi se veruva. Nemozam da poveruvam, kakva hrabrost, kakva bliskot se slucuva megju nas... Me ispobrka seta
Љубов моја. Не сум ок, ако случајно ти текне да ме прашаш. Или ако прашаш некој друг за мене. Сите знаат дека веќе јас не сум јас. Тебе ти беше мила "старата јас". Дотерана, со крената глава, со сигурен од. Онаа која знаеше и да погледне од високо. Знаеше да се смее од срце и да ужива во животот. Но зошто ова чувство не згаснува? Не згаснува ни најмалку. Ме боли како жива рана. И уште една шанса да имам, пак би ти кажала: Те сакам најмногу!
Samo edna pregratka i tvoja sum.dusata mi e kaj tebe ljubov moja.ne zasluzuvas nitu edna misla nitu solza.ti ne si istiot koj go poznavav.razocarana sum kolku bev slepa i glupa
kuklicke kako moze da te ispobrka covek kogo deteto go ceka doma i zena mu. milo ke mi bide da ja otvoram temata i da vidam deka si pisala za drug i deka si srekna. sakas luti mi se sakas ne.
Dusicke pa toj za zivotot negov mi kazuvase, ne deka mi se otvori na nesto drugo..ama me iznenadi I voopsto ama voopsto ne go ocekuvav toa od nego. A inaku jas, odam na podobro... (bar mislam )
Поласкана сум заради мене што го деактивира фбто и виберот Ајде да се кладиме кога ќе ги активираш пак, или за 2 саати или утре рано сабајле, ма 1000%... Плачеше, плачеше, глупости тресеше, и се деактивира за една секунда Демек повреден си сеа, абе жал да те фати Сега ќе легнеш ко коњ и од утре пак истото, а заборави дека можам да ти пишам порака на тел и со еден збор да ти вратам за се што ми пиша. Ама ајде, не се замарам. Добра ноќ. п.с. знам дека имаш лажен профил.
Ме изненадуваш со твоите ставови и размислувања во позитивна смисла. И се што знам е дека се плашам,но полека се отпуштам и не сакам да преувеличувам. Јас сум среќна што си дел од мене,таков биди и остани си.Не би те сменила,иако некои би сакале да те променат. Велат човек го сакаш таков каков што е.
Лелел како си собирам деновиве Спојлер: +18 да можам уште на автобуска ќе те расоблечам нема 2 мин да те оставам да одмориш
И кога ќе бидам стара, ќе погледнам во најубавиот поклон од тебе , кој ми го даде во тинејџерските години, тогаш ќе се сеќевам само на убавите моменти.Јас и ти. Ветувам,само на убавите моменти. Никогаш нема да ми "испариш" од сеќавањата,моја прва љубов. Баш ова би му го кажала,да можам.
Не ми се верува колку си посветен на се што работиш, многу ми се допаѓа што се надоградуваш, работиш и учиш со љубов. Научи ме да бидам авантурист како тебе и да го живеам животот со полна пареа.
Највеќе ме повреди,глупак некој,заради тебе и јас други повредував,ме сакаш,па ме одбегнуваш,не сакаш да си со мене,а не дозволуваш ни да бидам со некој друг.Зошто и после се те сакам? Зошто иако никогаш не сме биле во врска и сега кога сме како странци се однесуваме така? Дојди сакај ме или остави да те заборавам,глупак,кретен,идиоте мој.