Дури во 25-тата година од животот разбирам дека најбитната работа што може да ја направи оној кој го сакаш е никогаш да не те остави на цедило. Никогаш - ни кога ти е потребен, а не си побарала помош, кога ќе бидеш најтажна, кога сте се искарале страшно и без да постави прашање ќе дозволи да се засолниш во неговите прегратки зашто немаш друг поблизок кому ќе се довериш. За операцијата на мајка ми, за првото интервју, кога кучето ми умре некаде пред полноќ и најбитно сега кога морам да бидам подалеку од дома, а разделени сме десетина дена, СЕКОГАШ беше тука за мене. Не сум лепотица, ама тебе ќе те чувам
Љубов моја. Не знам зошто, не знам како, но твоите раце оставија белези насекаде по мене. Секое делче од мојата кожа е обележано од тебе. Се плашам од самата себе. Се плашам од тоа што не можам да се помрднам од мртва точка, да тргнам напред. И додека сите продолжуваат со своите животи, јас сум тука, заглавена во твојот поглед, и спомените. Не е ли апсурдно што само ти ме правиш среќна? Во оние кратки моменти, кога можам да се доближам до тебе, да се восхитувам на цртите на твоето лице, на твоите сини очи. Но ти знаеш, знаеш се. Знаеш дека полудев по тебе. И тоа се случува веќе долго. Колку боли толку е и убаво. Те сакам најмногу!
Не сaкaм дa ги слушaм тие твoи лaги декa едвaј чекaш дa ме видиш,дoдекa се чекирaш и се мaвтaш сo други. Прoстaк. Свињa. Твoетo сaкaње е кo снег. Сoнце oпaa те немa.. ти се зaoблaчи веднaш кaј мене. Педер. Те мрaзaм бе. Пoчнaв и себе дa не се сaкaм .
Abe od misli ne mi izleguvas,a veke ne si ubav kako porano kakva e ovaa opsesija ,dremam non stop na tvoj profil i na tvoite prijatelki ,si se precenil da brkas ubavi mladi devojcinja kulturni i pametni ,selska gildijo!cela sreka sto ti barem me otturnuvase,bilo za moe dobronikogas veke nema da te mislam,zavrsi no zal mi e za vremeto izgubeno po tebe zaludno
Смешно ми е колку си љубоморен Намерно спомнувам други машки да видам дали уште си таков, и ти истиот си бил...ќе пукнеш од љубомора а јас ваму си се смејам По пишувањето се гледа колку се нервираш, полека ќе ја искршиш тастатурата. Па уште и со големи букви и извичници, смири се де Другари сме сега јас и ти, епа што се лутиш ако спомнам друг? Ајде понервирај се уште малку, секако се што ти пишувам е лага ама да видам каков карактер останал во тебе. Сега е твој ред да се нервирашшшшш
За на работа ми е тешко да станам во 7 и ми се плаче, ама за тебе во 5 саат не е проблем, посебно што најубаво ме будиш сабајле и најубаво се гушкаш. Многу те сакам бре!
Сфаќам дека многу ти е тешко што не сме заедно, се гледа. Само олабави со лајкување новододадени цицлести госпоѓици, ми прегоре почетнава од тебе!
Среќа е да ме имаш мене покрај себе. Ме изненадува што се однесуваш зрело за твои години и што самиот ми кажуваш нешта за кои сметаш дека треба да ги знам. Ме привлекуваш уште толку, а ја се трудам да воспоставам самоконтрола на срцето. И не оди, те засакувам.
Среќна сум што дури се плашам.Се плашам да не се разбудам,да не се најдам пак во моето банално секојдневие. Се плашам да не те изгубам.Единствениот си кој ме крепи и турка напред. Te сакам,те сакам со целото мое битие.Оживеав од кога те запознав. Фала ти што постоиш.Фала ти што постојам поради тебе. If you're a bird...I'm a bird.
Прекрасно ме изненади сношти,се радував како мало дете. Такво изненадување немав доживеано одамна и сега ми е многу полесно,можам да се отпуштам и да летам без страв.
Знам дека ти реков дека нема повеќе што да ти кажам, знам дека реков дека се обидувам да продолжам понатаму, ама не можам да останам рамнодушна на овој ден. Со години го славам како свој роденден, па тешко ми е сега да се однесувам како да е обичен ден. Нека ти е најсреќен роденденот најголема, никогаш непреболена љубов моја! Како што веќе ти кажав, ти ја посакувам целата среќа на овој свет. Она што немав храброст да ти го кажам е дека ми недостигаш, бескрајно многу! И дека денес сфатив дека потсвесно, уште се надевам на тебе. Аххх...
Ми се повраќа од сите срциња, сите црвени мечиња и цвеќиња насекаде низ градов. На сите сајтови .. како да го изберете вистинскиот подарок... Се прашувам дали утре ти ќе подариш нешто некому.