3 дена без тебе, како 3 недели да поминале Ужасно ми е досадно, не, не ми се пие кафе со другарките, веќе се изнакокодакавме, ниту ми се гледа пак филм, ниту ми се чита... Нели ветивме дека недела ни е секогаш ден за... Дојди, да се гушкаме под ќебето...
Фала за минативе неколку дена. Иако бев преуморна, бев нервозна, ненаспана, збесната од гужва, ти ме облеа со убавини, па дури и без да се молиме и срамиме ми дојде на гости Сега нека витка сарма мајка ти, треба да се јаде за славава. И кажи и да ми направи нешто благичко, посно
Фиуу.. само ти ме исполнуваш. Во последно време само ти си таа работа што целосно ме исполнува. Можеби имам и се, којзнае ама само уште ти да си ми тука и ќе се чувствувам тотално комплетна. Вака, ништо не ми вреди. Иако работите колку-толку се одвиваат океј, ни лошо ни добро, само ти ми требаш да го направиш се тоа толку убаво.. Биди до мене, сакај ме..
Знам дека ме лажеш, ти читам во очите а и инстиктот никогаш не ме изневерил Џабе е што сега ме гушкаш, ме повреди со муабетот а и сам знаеш дека не си фер!
Ајдеајдее па и љубоморен стана мајкатаа Полека смири малку страстиии незнаш ме незнам тее..Јес да ми е симпатично до негдека,ама оладии...за да не завршиш пред да почнеш
Претеруваш на моменти! Го чувствуваш тоа или се правиш будала? Добро ме познаваш и пак не си сигурен во некои работи! Ме повредува тоа, па не сме од вчера заедно.. Мислев дека го поминавме периодот на сомневања, недоверба и сл..Ама сум се излажала изгледа.А вака јас не можам..