Lele be, si vikam sea ke me karat pak Pa sekojdnevie mi stana pa sea nekoj cim spomnit kukla-mene ocite naaa tolkavi, da vidam so ke kazat
Страв у коски, Јас така кога читам пред некој, ама ретко се дешава. Се оладуваме човече.Предолга врска стварно ми здосадува на моменти. Ладна сум и поладна мраз ќе бидам.И ти не се трудиш.
Decko mi me ceka odovde na minuta a uste sum so tebe si ja baram beljata sto me tera da sakam da sum tvoja do kraj na vecnosta....
Ne ti davam da mi go matis umot. Ne mi treba toa. Mnogu si sarmanten, nema sto, ama ne mi pagja napamet ova bogatstvo koe go imam do mene da go izneveram nikogas!! Ubavo bi bilo da prestanes do toa.
Ете така, љубов.А чекај зошто те нарекувам така? Зошто те нарекувам љубов? Веројатно затоа што ми беше една вистинска,чиста,прекрасна љубов.Ама ми беше. Ете така, секој ден си ми во главата.Се плашам што тоа е се повеќе и повеќе. Ете така, јас копнеам.По нас копнеам.Се што бевме, а проклето не знаевме да опстанеме. Ете така, се сеќевам како те сакав, и како ме сакаше.. дали со некој ќе ми се повтори истото? И така, ќе заплачам, често и се почесто се случува.
Ми го матиш умот чоече. Се надевам нема да ми се јавиш пак.Ги помнам зборовите, како вчера да беше.Носталгија ме фати од тебе, да пукнеш Се ежам, ама пак дојде пак во погрешно време.Следечи пут, ајде да се надеваме, 3 - та среќа
Од такт ме вадиш кога ми се понашаш вака. Ми иде цел Бутел да го запалам ради тебе! Ќе ме сонувал, немал друга работа. Абе ајде?! Не само што ќе ме сонуваш, кошмар ќе ти станам... Ѓубре едно скапано!
^ A dali peperutkite koga ke se zaljubat, vo pupinjata luge im letaat? A da ti kazam, decko, daj uozbili se, te molam
Вакви убави денови се размислувам и повторно ме потсетуваат на тебе. Прашања милион. Како ли ќе беше да бевме сега заедно? До каде ќе дојдевме? Никогаш нема да дознаам иако одговорот одамна го барам, не се осмелувам да те прашам повторно. Всушност, не се осмелувам да те побарам, затоа што предвреме знам што ќе се случи. И двајцата сме виновни драги мој. Нека боли, барем знам дека те сакав вистински. ********** Ти, појави се веќе еднаш да не избие револуција, претеруваш.
Сакам да почувствуваш дека ме губиш. Сакам да сфатиш дека нема секоj пат да премолчувам. Сакам да разбериш дека нема секогаш даа бидам тука. Сакам да се освестиш, да се уозбилиш, да порасниш и да се соочиш со проблемите. Сакам да знаеш дека губам трпение и сила. Сакам да сфатиш дека и jaс можам да кренам раце и да се откажам. Макар и умрела потоа..
Те сакам. Незнам како и кога ќе изчезне ова чуство. Дали некогаш ќе помине и ќе прекинам да плачам? Тешко без тебе...