Љубов моја. Помеѓу нас стои времето. Но тоа за мене не значи ништо. За инает на целото ова време јас те чекам, и ќе те чекам. Тука сум, нема никаде да отидам. И кога ќе се разбудам тоа долгоочекувано утро, конечно пак ќе се насмевнам. И ќе знам дека успеав. Те сакам најмногу!
Vcera sedev do prozorecot so Vnuk mi,go drzev vo race i zalutav so pogledot,odednash si zamisliv kako da si pred mene,kako da doagjash,trgnav da otvoram vrata,ama posle prviot cekor se vrativ nazad...pred da bide docna,pred da se povredam,svativ deka haluciniram,ti ne dojde i ne bi mi doshol pred vrata!! Ne ,ti nemash hrabrost za toa,te mrazam isto kolku shto te sakam... P.s ke izlazam te sakam,te sakamm proklet da si!!
Мене уствари нема да ми фалиш ти,туку помислата дали еден ден некој ќе се заљуби во мене,на начинот на кој што себично ме љубеше ти...
Некој рандом лик заклучи дека имам сини очи. И ти рече ''Да, има'' пред јас да успеам да одговорам. И во принцип тоа ми е сосем доволно од нашата кратка и неодолива афера.
Многу сакам кога ми прераскажуваш работи од книгата која ја читаш. Со толкава страст зборуваш, додека си задоволен што конечно си ја разбрал љубовта и машкиот и женскиот мозок од научен аспект. Најубаво и најсакано се чувствувам кога ќе ми речеш дека ние сме нетипични примероци. Тогаш се чувствувам како само јас и ти да постоиме, како да сме специјално создадени еден за друг, како да нема друга љубов како нашата. Го обожавам начинот на кој правиш да се чувствувам посебна. Те обожавам тебе...
Зар не видиш да ми твоја младост лепо стоиии хахаха. Ах бе ах од грешка во грешка влегувам....ама ај убавооо ми е
Љубов моја. Можеби се што ми остана е да пишувам за тебе. Можеби и не... Длабоко во себе се надевам дека ќе има нешто повеќе. Сите знаат колку сум упорна, тоа ти го докажувам и тебе. Стравот во мене е силен, но љубовта и истрајноста уште посилни. Нема да дозволам стравот да ме уништи. Иако длабоко во себе знам дека утре ќе биде ден кој нема да го карактеризира ништо друго, само оние долги, предолги 24 часа чекање, јас ќе се насмевнам знаејќи дека сум поблиску до тебе. Бројам месеци, бројам денови. Ти си болка која не би ја менувала за ниедна удобност на светов. Ти си мојата причина за живот. Те сакам најмногу!
Koga ve ima, dvajcata odednas ve ima, pa me remetite. Vecerva za ziva glava ne se pojavuvate nitu edniot xD