Ова е веќе смешно. Јас сум смешна што ти посветувам огромно внимание и време. Смачено ми е од игри на мачка и глувче.
Преку глава ми е веќе од твојте љубоморни испади и караници за глупости. Џабе ти си годините во га* коа во главата си уште 15 годишно дете!!!
Колку сакам да си ја олеснам душата и да ти кажам дека те сакам, но сеуште се плашам и длабоко во себе неможам да се препуштам. Колку сакам да ти кажам дека срцето ти припаѓа на тебе, но секогаш се кочам чекајќи го твоето во мои раце. Никогаш не сум била посреќна како сега, никогаш толку исполнета, никогаш толку внимание не сум добила. Твоите ситници ме прават најсреќната девојка на светот, а јас на ситници се радувам. Не велам кај те сретнав кај се запустив туку ти благодарам што си дел од мене, најмил мој.
Два дена те немам слушнато. Сакам да ти пишам, да те слушнам, да ти кажам дека ми недостасуваш, дека пижамите сеуште ми мирисаат на тебе, дека не можам без тебе, дека те сакам..
Nesto nee vo red so tebe. Ne mi veli nisto nee, znam deka ima nesto. Sakam da doznam bez da te napnuvam so isprasuvanje. Ke najdam nacin za da doznam sto ti e...
Многу сум среќна што постоиш во мојот живот ! Убаво е чувството човек да заспива и да се буди покрај тебе...
Ми имаат речено - Жена си, можеш се. Да го освоиш, да му влезеш под кожа, да трча по тебе, но кога си ти во прашање јас заборавам на сите ветувања кои сум ги дала и тонам во убавите твои зборови, време е за промена на играта. Те сакам, но не сакам да бидам нападна и здодевна девојка.
како може дечко што ми бил само авантура да се активира после речиси 2 години а во мегу време се оженил и сака само другарство???? дали јас полудувам?????
Во голема неволја сум злато,типов толку се затрескал во мене,шо на другарка ми и рекол,по секоја цена ќе биди моја. Ако ми ја расипи врската е дури тогаш п'ците со маст не ме јада !!! Pray for anichka.
Утрово кога станав дури ми се лошеше, се разбудив во 7-8ч, се превртував в кревет се додека не дојде време да станам и да се спремам. Си реков ми замина денот бадијала, којзнае како ќе се обрукам и којзнае што ќе се случи, ама за среќа поинаку испадна. Се узминавме, ама кога се свртев и те видов...што очи ќе беа...Признавам, не можев поглед од твоите очи да тргнам. А па колку слатко се смешкаш... Како хипнотизирана бев, околу нас како ништо друго да не постоеше. Ем сум настината, ем накиснавме денес цел ден на дождон, ама воопшто не ми е мака, уживав во секој момент. Окезена си се вратив дома и еве, уште ко зелена се смешкам. Останува да видиме што ќе биде понатаму...
Откажуваjќи се од тебе, се откажувам од самата себе. Никогаш немоj да забораваш дека те сакам. Ти беше и ќе останиш наjдоброто што ми се случило во животот, всушност ти беше моjот живот... Те сакам!
Секогаш велев дека нема да бидам девојка што замара... Со тебе не ми успева..Еве 2 пати во 1 недела каде што се "караме" за небитни ствари..Премногу барам а веќе си ми кажал дека не си како другите луѓе ама ме сакаш на некој свој начин. Отвори се малку.Твоја сум.Цел живот тебе те чекав а сега нема да дозволам да ми се излизгаш низ прсти,а осеќам дека силно притискам. Те молам извини,посилно е од мене