Pekol vo mojot dom vo dusata skrsena ima li polosa kazna da sakas a da ne bides sakana?koja e mojata vina sto site odat protiv mene?pray for hermosa
Мојата единствена грешка е што секогаш сум ти на дофат. Додека јас те чекам како будала ти кој знае каде си. Терај си, кренав раце и онака.
Посакувам само еден ден да седнеме, да бидеме брутално искрени и да кажеме се што сме премолчувале овие 3-4 години, само што знам дека никогаш нема тоа да се случи... Премногу ме боли тоа некажаното. И да, намерно се правам дека не те гледам, намерно те одминувам, и не, не ми е лесно.
@Crna Dama So lesno E stvarno epten mi ja macis dusava, a gledam deka I sebe si se macis. Od kaj mi se pojavi pred oci macenico mojaaaaaa?!
знам дека не требаше да те запознаам тој ден со другар ти ама незнаев дека имаш толку снажни раце а изгледаш толку фино хахахаха твоје снажне руке и мој материјал као нова бичу ја хахаха сакам пак и да супер што ме немаш ни на ф.б. ни на скајп ни на мобилен$ ете толку
Колегааа, дај бе заедно да спремаме испитот, мислам дека позитивен исход ќе има таа прича. Доста се лажеме ко мали деца, нема смисла, ајде да преминеме на главното
Ми го разубавуваш и најтмурниот ден. И кога не сум расположена и кога седиме до доцна во нокта. Му благодарам на Бога, ми те прати во право време.
Kolku pati pravam retrospektivi vo zivotov i kolku pati se vrakam nazad i te zdogleduvam tebe do sebe,nasite decate sakam i nemam hrabrost da ti kazam znaejki oti ke se lutis .nejkam drug te sakam zasekogas!!!
Те сакам.♡ Ми недостигаш многу да ми ја помирисаш косичката и да ме погалиш,знаеш јас сум твојата маза,а ти мојот принц.