Те сакам и те мразам во исто време до толку не приметуваш дека "другарка ти" ти се пушта?! А ти уште и седиш до неа ја гушкаш или те се свиѓа? Трето нема!! А знам дека ме сакаш ми докажуваш секој ден *
Најмил мој, ти си ми се.Мојата најубава половина,мојот пријател,моето срце.Ти си мојата подршка,ме научи на многу нешта,ме научи за разликите.Незнам како да ти се заблагодарам за се. Ми недостигаш,таков како тебе не се раѓа два пати.
Изгледа избрав лош ден и лош тајминг за да ја започнам играта, почнуваш страшно да ме нервираш со твоето однесување. Не знам кој ти е филмот но немам намера да го правам истото од предходните денови.
http://www.zivamegjumrtvite.com/dalecino-bidi-prokleta-ti-si-kriva-za-se-kolku-mnogu-lugje-razdeli/ Доста веќе тага, доста веќе солзи, сакам само насмевки, Далечино ПРОКЛЕТА ДА СИ !!!!! Те мразам од дното на душата
Љубов моја. Да, љубов си ми. Колку и да е погрешно тоа. Колку и да е забрането, невозможно, далечно. И покрај сите разлики помеѓу нас, и покрај сите прекорувачки погледи. Ти си единствената личност која ме тера да цветам и да венам во исто време. Не знам што ми направи, не знам што ми правиш. Јас сум целосно препуштена на тебе. И проклета да сум за тоа. Но се што ти напишав, и се што пишувам секој ден, е единствен начин да допрам до тебе. Признавам, понекогаш се прашувам зшто баш јас, зошто мораше баш на мене да ми се случи ова, најтешкото? Но потоа за миг ми поминува една мисла, да ова е најтешкото но и најубавото. Те сакам најмногу!
Да знаеш само колку многу пропушташ... Не мене, не сум јас кој знае што... Пропушташ неизмерено многу љубов, што се собирала и само растела низ годините... Но, без можност да биде споделена...
Ponekogas zivotot mi zalicuva na spanski film,samo sto tebe te nema veke?nikogas ne ti bilo gajle za mene ,a jas se treskam odzemja seuste i placam...
Чудо на природата си ти, ама не ми е гајле, ќе терам до крај за да бидам јас победник. Мисијата успешна, ме побара загрижен, следно е ладно однесување од моја страна, ќе видиш ти.
И секој ден ми стои некоја грутка во грлото како кнедла, боли тоа што знам дека никогаш неможам ни да те почувствувам, а толку многу те посакувам и копнеам по тебе. Најмногу поради тоа што си различен од другите, но зошто ми даде толку многу надеж и се откажа? Зошто си толку наивен во врска со твојата бивша, кога и самата ти раскинала од глупави причини? И секој ден кога пишуваме само глумам и се правам силна пред тебе дека можам како пријател да те гледам, но од внатре душата ми гори и ке гори...пријателу мој!
знам дека никогаш повеке нема да сме заедно ама кога највеке ми беше потребен кога ми беше потребна твојта подршка ти ме остави без да ми се јавеш да ме прашаш дали е се ок.....после се свакам големо губре си ама како и да е и после се мн те сакам и не можам да те мразам ниту можам да престанам да мислам на тебе...
Од нигде никаде се појави и ме заинтересира. Многу ми си интересен, одамна не сум била љубопитна за некој. Се фатив себе си како потајно замислувам нешто со тебе