Знаеш дека сум јас, знам дека си ти . Доволно е за да оставам да биде вака, достојно, со исправена глава и чиста совест. Можеби ќе се бараме во други, може ќе се сретниме пак после светлосни години(за мене). А можеби и нема.
Razmišljam o tome kako se Ljudi zaljubljuju na tajnovite načine Možda je sve to deo plana Ja, zaljubim se u tebe svaki dan Samo želim da ti kažem da jesam.
Ми значиш но не знам до кога вака. Не сакам да се откажам но и не сакам да бидам таа што секогаш е овде, а вчера... вчера беше прекрасен.Ај ќе ти дадам време.
Ко празно множество сум, без емоции, без чувства. Ако некогаш плачев за тебе дур безмилосно манипулираше, и мислев дека таа болка е најлошото што може да ми се случи... епа не. Ова е полошо...
Ни стои да бидеме родители . Ќе дадам се од себе да ни ја пружам таа среќа и на нас. Еден ден. Ветувам. .... Вечерва по брат ми ќе ти испратам чоколадо со лешници, твоето омилено. Ти оставив писменце внатре
И таа „глупата“ уште три животи да ми даде, и секој од тие животи по олку удари, сила и мудрост, малку ќе се знам... малку ќе се за да ти се „ОДДОЛЖАМ“ за се верувај... малку......
И ден денес кога си зборуваме за стари љубови со другарките, кога зборувам за тебе и кога им ја прераскажувам приказната иако сто пати ја слушнале, треперам. Гласот ми се губи, се препотувам, а уживам, не можам да си опишам себеси колку преживувајќи ги тие мигови. И секогаш беше така и додека беше сам, да не си помислувам дека не можам да те имам, па ми се враќаат чувства. Значи не сум помислила на тебе со месеци и само еден проклет сон ме врати кај тебе, а најмалку таму ми е местото. Ми текна нешто, кога имав 17-18 години, на одмор, на зидот на желбите, во куќата на Дева Марија, се пишуваше желба на парче хартија. Посакав да бидеш среќен...не со мене, не со некоја конкретно, едноставно не бев сигурна дали јас би ти го овозможила тоа и не сакав да си ја "уништувам" желбата. Мислам е најчистата желба што сум ја имала до сега, зашто од се' што би можела да добијам на светов, јас тоа "се' " посакав да го имаш ти. И знам дека ми е исполнета. Не сум сигурна дека воопшто и ти текнало дека постојам, камоли да мислиш на мојата среќа, но мене ми е доволно. Биди и остани среќен засекогаш и создади онакво семејство во какво за жал не си растен. А јас сум сигурна дека ќе бидеш одличен татко.
Не си свесен колку само најсилно ќе те гушнам, само излези ми ти пред очи! Не за друго, ќе ми биде мило што те гледам жив после три години.
Ако мислиш дека јас прва ќе попуштам, дека ќе пишам или ќе се јавам, тогаш гадно се лажеш, и очигледно не ме познаваш добро Ајде вака ќе си тераме Се ближи крајот очигледно на ова нешто Така ми мириса, не знам...
Љубовче...Во вистинско време ми се појави.Знам дека не ти велам фала доволно.Сакам да ти речам фала ти за среќата денешна.Фала што ми даваш мајка што ја немам тука,сестра-мојата ми е далеку.Фала за внука ти-рачињата што ме гушкаат бидеќи моите внуци не можат.Фала што ми даваш татко-мојот не можам да си го гледам секој ден. Фала му на бога што те имам,што те љубам.Фала му на бога што ме љубиш...
Оти не беше бе на смена на работа? А ќутук? Утре ќе гледам пак да дојдам..демек уплаќам спортска,а јас уствари ќе дом да те прашам како се викаш.... не ми бегај бреее
втора година се дописуваме и ај да се запознаеме ако не те кари некоја до утре и да би сакала да го запознаам и другар ти МБА што е
Љубов, ме правиш најсреќна. Незнам,како да ти кажам,но остани засекогаш тука до мене. Те љубам,секоја би те посакала,а јас те имам.