Ми ти студи? Покриј си го носето,надвор дувка ветерче,немој да ми настиниш,се смешкаш така? Те чеша веѓата...аии срце Скриено ти е муцето,знам јас,не се срами сонце мое
Љубов моја. Некој ќе рече дека немам ништо, затоа што те немам. Но не е така. Јас те чувам во срцево. И ретко, ретко кој може да го разбере ова чувство. Од тебе не добивам ништо за возврат, не ми ни треба. Ја оставам љубовта да цвета во мене, доволна ми е, доволна смисла и причина за живот. Те чекам. Те сакам најмногу!
Покрај сите машки околу мене шо се вртат и шо ми се толку досадни и не ме интересираат, ти се појави и одма ме заинтересира. Знаеш почнав да си мислам како никој не ме интересира да не станувам обратна И оп ти се појави, многу ме интересираш, сакам да дознавам се за тебе. Сакам да бидеш покрај мене
Не знам дали еден ден ќе имам прилика да ти кажам Дека овој пат е подруго,дека ме нема од одлука,а не од лутина. Ете така решив да си заминам без поздрав,без збор,без некоја посебна причина. Одамна сме изгубени јас и ти,можеби таму некаде летото 2015,се после тоа беше само губење време. губење нерви,губење здравје. Од моментот кога те запознав,живеев само за тебе,чудно,како пред тоа да не сум имала живот. А чувствувам дека го немам ни сега,откако не нема. Викаат тие што најмногу се сакаат,е баш тие не можат да бидат заедно.
Unistivme se.A mozevme da imame se...nie odbravme da sme daleku eden od drug I nikogas da ne go doziveeme toa po so kopneeme dolgo!!!
Izlezena bev so drustvoto i se fativ sama sebe kako ti go gledam profilot na fb,gotova bev da te addnam,ne mi se veruva ejjjjj,naseto bese i pomina,i kojznae dali vo nekoj drug zivot ke ne ima nas povtorno? Mozebi vo nekoe drugo vreme sudbinata ne planirala...uste mi spies nekade na dnoto na srcevo i dlaboko vo mislite,ne sakam i ne smee da e taka,ama e !! Imam nekoj pokraj mene,ne e nisto oficijalno..da si znaes samo...
Najubavoto budenje so iznenaduvanje pokraj krevetot. Ljubov, sto da ti kazam osven deka te sakam najmnogu na svetov? Godina od nasata veridba
И за секакви глупости да зборуваме, со тебе пак ќе ми е забавно, интересен си. Вчера повторно насмеана си легнав да спијам, убаво ми е кога разговарам со тебе, ме расположуваш. Денес денов иако баш ,,добро" ми тргна, доволно е што низ мисли ми прелета и веднаш ми е подобро. Од последниот пат кога се видовме ми се чини секој ден насекаде го чувствувам твојот мирис, па од памет не ми излегуваш. Едвај чекам пак да те видам. Откако те запознав сум многу повесела и попозитивна, а и другиве околу мене го забележаа ова, не знаеја што се случува со мене. Другарка ми вели: ,,Пак си cheerful како порано кога беше помала". Ако, убаво ми е, нека потрае.
Тој ми вели: Нема да бидиме заедно не си прај филмови. А знаеш дека си ми желба. Поминаа 10 години, имам чувства.. Сеуште. Не ме уништувај Никој не може да те замени.
Пријателу од тебе се откажав како што си и ветив на самата себе,ти нсвистина беше личноста што толку многу ми се допадна после долгата врска. Но,не би ни сакала да имам нешто со тебе, се додека уште ја сакаш бившата. А ти сладко детенце, веќе некое време ми пишуваш и се интересираш за мене, решив да ти дадам шанса и не се покајав многу убаво ми беше со тебе сношти, но незнам се мислам дека бргу ке ми помине меракот ете таква сум станала. А ти многу убаво се однесуваш со мене, сум заборавила како е кога некој ти посветува внимание и те мисли. Ти благодарам што секое сабајле кога се разбудам ми имаш пратено порака за убаво утро.
Не бев сигурна дали си ме заборавил, но вчера бев.. не си. После година и нешто ти си помислил на мене. Што значи тоа? Дали си ја сфатил грешката или нешто друго? Сепак, на крајот на краиштата одамна ми е сеедно во врска со тебе.
I have learned that there is more power in a good strong hug than in a thousand meaningful words. ― Ann Hood Пред да бидне нешто колку си мислев дека нема да си мој тип. И навистина, не се вклопуваш во секој можен критериум што го имам, можам да речам и дека донекаде спротивно е, а еве сега како е ситуацијата, одново и одново сцените ми се мотаат. Кој би рекол дека ќе ти успее да се затрескам во тебе бре. Ништо официјално не е, не знам до каде ќе оди ова, ама убаво ми е додека трае. P.S.: How can you be so cute?