Во моментов како да те чувствувам до мене,како да ја чувствувам твојата топлина ....Сакам да те гушнам :'(
Сакам да си до мене вечерва,како до пред некој месец,заедно да заспиваме,гушнати.Ми недостигашшшшшшш.Добра ноќ!Ќе те сонувам кога веќе не си ми тука
Злато, дојди гушни не', јас сум болничка, а бебушот е тажен поради тоа ... Ајде врати се денес порано од работа, гушни ме, бакни ме, излечи ме со нашата љубов! Те сакам !
I'm sorry I'm not pretty enough, I'm sorry I'm not skinny enough, I'm sorry I'm not you're perfect girl, but someday I'll someone else's perfect girl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Би му кажала иако не си мој,баш би сакала да ти го кажам ова ... Сега слушни ме, сакам без трошка срам, да ти покажам, колку очајно си ми потребен! Ајде ГУШНИ МЕ, ова ми личи на добра причина да се предадам, и стиснам во тебе!
Сакам да почнеме заедничкa работа... И двајцата имаме желба за тоа Па зошто да не, а? Се надевам дека ќе го оствариме тоа што го сакаме
Лелеееее ме удави со ова твое испрашување за глупости, за ситници...морееее треба јас тебе да ти одржам една лекција, а знаеш да збориш дека јас сум била полицаец, се сум морала да знам....ќе видиш утре...
Кога не си тука не ми се сите овци на број. Сериозно, на мобилен недостапен, те нема на ФБ, за МСН да не збориме. Кај те снема?
Имам мнооогу мнооогу голема фантазија деновиве.... МНОООГУУУУу и баш ми е мило што призна дека те здивев во саботата....
Морав сама да го гледам филмов??!!?!?! Знаеш ли сега колку сакам да те гушнам, да се замотаме во ќебенцето и едноставно да лежиме и да молчиме. Уф....