Јаoooooo конечно слободна се осеќам, а мајка ми пак во право. Win-winnnnnn Мамо ако читаш, елај испукај ми ги ушите шо не те слушав. Јас ми ти ги отворав очите, тебе ти паѓаа по шанкови. Јас те правев воин, а ти само коњ. Тутурутко, фала ти за експанзијата во животот, големо човечиште излегов. А ти, остани џубре до краја . Дотако си днО, again. То је то, од лоши учители учиме.
зошто сакаш да бидеш ПОВТОРНО на мојот ф.б. профил што сега немаш ли доверба во мене па ке ме шпиунираш
Како да ти кажам... Едно време навистина се замарав дали ќе сме заедно. Сега, откако гледам дека спиеш на тоа уво дека ќе скараме, па ќе се смириме, а ти ќе продолжиш по старо, ама баш ми е гајле дали не си до мене. Зашто види, не може само моето срце да страда. Буквално, не планирам да си го губам здравјето.
Љубов моја. Размислувам секој ден, размислував и денес, пак да ти се приближам. Но што би ти кажала? Не смеам да зборувам за своите чувства. Се заколнав дека ќе ги држам закопани длабоко во срцево и ти ветив дека веќе нема да ти причинувам никаква болка. Но како да стојам понастрана? Срцево ми се распаѓа. Секое делче од мене умира, плаче за тебе. На секоја моја клетка и требаш проклето многу. Јас како да не сум цела. Не сум храбра како што рече ти тогаш. Не сум храбра зашто не можам сама. Само тебе те имав, го знаеш тоа. Се обидувам секој ден да живеам нормално и барем малку да се исполнам со нешто друго, но ти пак се враќаш во мисливе, најмногу навечер, кога сум сама, кога нема никој до мене да ми ги одвлече мислите. Тие секогаш одат накај тебе. Те бараат и јас те барам толку очајно... Те сакам најмногу!
Е проблемот е шо не му се чита или го заборава да га става не знам ама јас се џарам во него...за ова в полиција ќе ме џитнат
Ми успева да глумам јас ладна и незаинтересирана, пукнав ама малку те ингорирав и ќе се вртиш околу мене нормално Вечерва кога видов дека ми пиша ми ја разубави вечерта, ах колку ми си интересен не можиш да замислиш.
Кажи ми човек како може да не те сака?? Кој ме правиш најсреќна на цел свет. Се што посакав ми исполни само за да ја гледаш мојата насмевка. Знаеш дека сум како мало дете кога ќе добијам нешто. АМа не очекував искрено ова карти за концерт на Енрике и тоа не само за мене, туку и за другарка ми. Те сакам највише да знаеш. Знам дека го имам најдоброто.
И што да ти κажам утρе? Κаκо да те погледнам во очи и да ти κажам деκа повеќе не те саκам? Κаκо да те лажам гледајќи те во очите κои живот ми значат?! Κаκо да се збогувам од тебе? Господе дај ми сила да ја издρжам и таа болκа.
Не знаев дека толку се срамиш... Барем ти ја видов срамежливата насмевка. А и како избега, но ако Те знам, се сеќаваш, иако не те познавам. А и ти мене. Пуста романтична душа, но морам да издржам уште малку. Се надевам дека не ти давам премногу надеж, но кога ќе се среди се, чекај ме, ќе бидеме заедно. Ех душо, колку убави очи имаш, а се гледа страв во нив, истите очи во кои се изгубив и се пронајдов. Стравот не спојува и не разделува. Ако сакаш да се видиме знаеш каде да ме најдеш!
Научи веќе еднаш дека секој си има свое место... Одлучи да сме цел живот еден до друг,па затоа на прво место сме јас и ти а потоа сите други!
Се додека се поигруваш, можам да направам нешто за кое подоцна можам да зажалам, затоа освести се додека е време.
проклет нека е и Даниел Теофиловски и цела тајфа вмровци!!!!!!!!!!!!! и цел ЈСП партиски ненормални мозоци!!!!!!!!!